Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

Hadi büyükler küçükler herkes birbirine akıl versinn:KK34:

İllaki herkesin eksik olduğu taraflar oluyor. Şimdi size sorum Eşlerimizi sevgililerimizi bize daha çok bağlamanın bir yolu varmıdır?? mesela eşlerimizi veya sevdiklerimizi anlatalım ve yorum yapalım ne dersiniz kızlarr???

Kısss sevocannn ben sana hosgeldin dedim yaa demekki sende beni dikkate almamıssın:)))

Millett bende daldım diğer konuyaaa huymdur tek tek okucam tüm mesajlarııı,,yorum da yapcam fırsat kalırsaaa...

İllaki herkesin eksik olduğu taraflar oluyor. Şimdi size sorum Eşlerimizi sevgililerimizi bize daha çok bağlamanın bir yolu varmıdır?? mesela eşlerimizi veya sevdiklerimizi anlatalım ve yorum yapalım ne dersiniz kızlarr???

Biz de aydasuyla tam bunları konuşuyorduk.
Ben buraya da yazacaktım sen erken davrandın canım

Nazzz ÖZürdilerimm affett beniii nolurrrrrrrrrr...
eğer affetmezsen kapında serenat yaparım:KK24::KK24::KK24::KK24:

haha benimkini bana bağlamak çok kolay.

mümkün olduğunca sıkmayacaksın, konuşmayacaksın, üstüne varmayacaksın.
sinirlendiği zaman mümkünse odadan çıkacaksın , üstüne gitmeyeceksin, sesini yükseltmeyeceksin.
karnını tok, altını temiz, sırtını pek tuttun mu tamamdır benim koca
:KK4:

haha benimkini bana bağlamak çok kolay.

mümkün olduğunca sıkmayacaksın, konuşmayacaksın, üstüne varmayacaksın.
sinirlendiği zaman mümkünse odadan çıkacaksın , üstüne gitmeyeceksin, sesini yükseltmeyeceksin.
karnını tok, altını temiz, sırtını pek tuttun mu tamamdır benim koca
:KK4:

Aynı benim nişanlım :KK52:
Açken uykusuzken bişi deme.
O rahatlasın ondan sonra herşey kolay

Bende benim eşimi anlatıyım size

Sinirlidir (herzaman değil tabi) ama bir o kadar da iyi kalpli, ticaret adamıdır. Gün içinde beni aramaz sebebi sevocan sen beni işyerinde görsen çıldırırsın çok stresli aklıma bile gelmiyorsunuz der ( bu arada kendi işi olduğu için daha iyi anlayabilirsiniz)Bana karşı sevgisini çok belli etmez çünkü söyleyince şımarıyorsun der:KK69: ben evde en çok konuşan kişiyim:KK52: oğlumla oturur oynarız eşim tv izler arada eşlik eder veya benim işim varsa oğlumuzla o ilgilenir (artık kim kimi yerse aralarında:KK37:) ben çok neşeli ve cana yakınımdır. sabahtan akşama kadar iş kadını akşamdan geceye kadar ev hanımıyım. oğlum olmadan önce mutfaktan çıkmazdım binbir çeşit tatlılar yemekler denerdim şimdi eve kendimi atıyım diye bekliyorum:KK53: ( sizce eşim nasıl birii ??? )

oohhh ne güsel topic de herkes var... laflafi acmis.... ben uzak kaldim ama yakalarim simdi sizi.. öncelikle ala nin cagirdigi topice bir bakayim :p

sevocan serenatlara bayılırım:))))beniiii kalbimden vurdunnn...

Ayy jkıslarr biz eşimle liseli asıklar gibiyiz bu aralar hem dee her konudaaa..öyle mutluyuzzz kiii..her an her sn hissediyorum bunu.bugün işe gitmedimmm coook zöledim...evlilik ne güzel sey...

tek isteğim allahım ayırmasın biziiii ne olurrr

sevocan serenatlara bayılırım:))))beniiii kalbimden vurdunnn...

Ayy jkıslarr biz eşimle liseli asıklar gibiyiz bu aralar hem dee her konudaaa..öyle mutluyuzzz kiii..her an her sn hissediyorum bunu.bugün işe gitmedimmm coook zöledim...evlilik ne güzel sey...

tek isteğim allahım ayırmasın biziiii ne olurrr

aminnn inşşş:KK69:

amin kızlar,, amin,,,allahım kimseleri sevdiklerinden ayrımasın,,evinde huzur, mutluluk, ask versin,,bunlar yasamak için öyle önemliki,,,
ve saglık tabikii

X