Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
A_L_A'cım ilk ben geldim sanırım.
hayırlı olsun yeni topiğimiz.
Burdayım bundan sonra..
Yeni topic hayırlı olsun inşallahhhh
BEN GELDİM KIZLARRRR:)
şimdi doktora kontrole gideceğim, işten izin alıp çıkıcam. belki bi de fal baktırırırım, benim de bi derdim var ama çaresi sadece zaman diye bekliyorum işte.
bi de beklerken geçen giden zamana yazık etmiyim diye vaktimi en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorum o kadar...
sizleri çok sevdim ben hem akıllı hem duyarlı hem iyi niyetli hatunlarsınız...
:)
Valla şekerim ben yeni yılda mümkünse zayıflamak istiyorum. İnşallah Allah'tan bir mani çıkmazsa yuvamı kuruyorum da o gelinliğe sığmam lazım. Ha bir de kazasız belasız mezun olim inşallah
BEN GELDİM KIZLARRRR:)
şimdi doktora kontrole gideceğim, işten izin alıp çıkıcam. belki bi de fal baktırırırım, benim de bi derdim var ama çaresi sadece zaman diye bekliyorum işte.
bi de beklerken geçen giden zamana yazık etmiyim diye vaktimi en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorum o kadar...
sizleri çok sevdim ben hem akıllı hem duyarlı hem iyi niyetli hatunlarsınız...
:)
Valla şekerim ben yeni yılda mümkünse zayıflamak istiyorum. İnşallah Allah'tan bir mani çıkmazsa yuvamı kuruyorum da o gelinliğe sığmam lazım. Ha bir de kazasız belasız mezun olim inşallah
oyy idolümsün.. bizim eve de böyle beklerim eheh
rabbim gönlüne göre versin cnm. istedikten sonra hepiciği olur.