Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

evetttt...
anlatın bakalım yeni yıl programınız neler?
neler yapmayı neler giymeyi planlıyorsunuz?

kime ne hediye aldınız???

$yaprak-sarmasi[1].jpg

:KK56: :KK56: :KK56: :KK56: :KK56:

Elim boş gelmeyim dedim...

Valla şekerim ben yeni yılda mümkünse zayıflamak istiyorum. İnşallah Allah'tan bir mani çıkmazsa yuvamı kuruyorum da :KK17: o gelinliğe sığmam lazım. Ha bir de kazasız belasız mezun olim inşallah

BEN GELDİM KIZLARRRR:)

şimdi doktora kontrole gideceğim, işten izin alıp çıkıcam. belki bi de fal baktırırırım, benim de bi derdim var ama çaresi sadece zaman diye bekliyorum işte.:KK43:

bi de beklerken geçen giden zamana yazık etmiyim diye vaktimi en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorum o kadar...

sizleri çok sevdim ben hem akıllı hem duyarlı hem iyi niyetli hatunlarsınız...
:)

şimdi doktora kontrole gideceğim, işten izin alıp çıkıcam. belki bi de fal baktırırırım, benim de bi derdim var ama çaresi sadece zaman diye bekliyorum işte.:KK43:

bi de beklerken geçen giden zamana yazık etmiyim diye vaktimi en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorum o kadar...

Ay bitanem ne derdin var kıyamam ben

ah canım çok geçmiş olsun. hayırdır neyin var?
ayrıca bir derdin var be bizimle paylaşmadın öyle mi...
1 2 3 tıppppppppppppppppp

Valla şekerim ben yeni yılda mümkünse zayıflamak istiyorum. İnşallah Allah'tan bir mani çıkmazsa yuvamı kuruyorum da :KK17: o gelinliğe sığmam lazım. Ha bir de kazasız belasız mezun olim inşallah

ben de cumhurbaşkanı olmak istiyorum ama yapmıyorlar:KK47:

eeee planınız ne nerde gireceksiniz?
neler aldınız hediye?

ben hala arıyorum
kız ipod istiyor...
eşimin bir sonraki toplantısı yurtdışında bir kayak merkezinde ona böle güzel kaz tüyü bir mont almak istiyorum.
ama içime sinen bir şey hala bulamadım:KK5:

ben de geldıımmm hayırlıı olsunnn bakalım:nazar: hepınızı opuyorum burada da var mı kaynanalarrr:KK1::KK1:

X