Bütün kızlar güzelliğimi kıskanıyor nedense

konu sahibi neyle besleniyosun banada söylermisin lütfen çok ihtiyacım var bende sana adminin yerini söyleyecem söz veriyorum

konu sahibi neyle besleniyosun banada söylermisin lütfen çok ihtiyacım var bende sana adminin yerini söyleyecem söz veriyorum

ay koptum ya.......

konu sahibi nerelerde......bende merak ettim güzelliğini neye borçlu......
daha bizimle güzellik iksirlerini paylaşacaktı.......................................

Son düzenleme:
eessraaa haklısın valla siteye herzaman böyle konular açılmıyor öyle pusuda bekliyoruz ama nerdeee

ay koptum ya.......

konu sahibi nerelerde......bende merak ettim güzelliğini neye borçlu......
daha bizimle güzellik iksirlerini paylaşacaktı.......................................

konu sahibine diyecem benide kıskanıyo bunlar aldırma diye ama yok nerdeyse ben sadece konu açmıyorum aramızdaki tek fark bu ha birde ben normal manken standartlarından çok az bi kısayım 50 cm kadar ben 1.5 metre boyundayım onlar 1.8 1.9 falan yani iksirlerini evet paylaşsada bilsek ya çok ihtiyacım var çillerime kazma gibi dişlerime hafif kaymış gözlerime bir çare arıyorum

ananemin bir lafı vardı şuan nedense aklıma geldi ve paylaşmak istiyorum :))) güzelliğinle övünme bir sivilcik yeter zenginliğine güvenme bir kıvılcım yeter derdi ey gidiii rahmetlii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…