• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

günaydın canım maşallah türkiyenin yarısın dolaşmışsın.....
bende bursalıyım bursada doğdum büyüdüm ve evlendim hala bursadayımmm.
:kahve::kahve:

evet canım yaa... nereli olduğum sorulduğunda direk kütüğümü söyleyemiyorum.. .doyduğum yer ayrı, doğduğum yer ayrı, kütüğüm ayrı maalesef....kaydirigubbakcemile3

kimseler yok bu gün canim bende kendi kendime takildim valla bir sehernazim yetisti sagolsun topik bos kaldi bu günsenağlama

bitosuuum bugünlerde kimse yok herkes gezmelerde hepinize iyi pazarlar canlarıım

günaydınnnn topiği bugün ben açtım anahtarı buldum delikafadulden herkeşler yatıyo galiba hadeee kalkınnnnnnnnnnn hava çokgüsel bugünnhihoyyythihoyyythihoyyyt

kız bacıım anahtarı aldığın yere koy lazım olur sonra. evet haklısın bugün çok uyuduk. bugün gezmek lazım hava çook güzel ama nerdeee bizde o şans. yine bugün evdeyiz.

günaydın sevgili yurdumun sevgili insanları kaydirigubbakcemile5
herkese güzel, sağlıklı vede huzur dolu bir hafta diliyorum a.s.

günaydın hanımlar iyi haftalar

günaydın sevgili yurdumun sevgili insanları kaydirigubbakcemile5
herkese güzel, sağlıklı vede huzur dolu bir hafta diliyorum a.s.

lahanabebek canım günaydın bende güzel saglıklı bi hafta diliyorumkaydirigubbakcemile3

günaydın hanımlar iyi haftalar

egem günaydın canımmmmm öptümmmmkaydirigubbakcemile3

günaydın şekerler.yurdumun güzel insanı....nasılsınız.bugün yine iş başı.mirmirmirmir

günaydın şekerçim nasınnnn bacımm iyi calışmalar kolay gelsinkaydirigubbakcemile3

günaydın günaydın günaydın güzel memleketimin güzel hatunları
yeni hafta hepinize sağlık mutlulluk ve huzur getirsin....
hepinizi kocamaaaaaaannnnnnnn öpüyorum...

Back