Bütün iller Toplandık,Toplandık....

deryacox sevindim canım ..iyisindir şimdi ...tadını çıkar canımcım iyi tatiller ..
eminem nasılsın canım iyi geceler ...

ya bende sıkıntıdan patladım ya bugü ne olmuş böyle kk ya pazartesi sendromu var galiba herkesde ...sinir oldum ...heryere ölü toprağı serpilmiş ...

ooo bitoş yatırdım onu babasıyla uyuyup kalmışlar ..kızı yatırdımda babasını kaldıramıyom ..

hemsomsun valla benim beyimin anneside aydinliydi yani esimde aydinli izmir ege sevilmezmi degilmi canim

deryacox sevindim canım ..iyisindir şimdi ...tadını çıkar canımcım iyi tatiller ..
eminem nasılsın canım iyi geceler ...

haklısın canım. güzel egem benım
sagol kusuum. cok ıyıyım valla
neyse kızlar ben cıktım. size ıyı geceler

ya bende sıkıntıdan patladım ya bugü ne olmuş böyle kk ya pazartesi sendromu var galiba herkesde ...sinir oldum ...heryere ölü toprağı serpilmiş ...
valla bende bilmiyorum ne oldu kusum
ooo bitoş yatırdım onu babasıyla uyuyup kalmışlar ..kızı yatırdımda babasını kaldıramıyom ..

oh babacigiyla misil misil birak uyusun sonra kalkar benim kuzumŞeniz

kusum valla ben yatiyorum kaciyorum yani cok bile kaldim gözlerim kapaniyor yarin gel yada ben tel acarim bol bol konuscaz tamammi gülüm benim öptüm cokkkkkkkkaydirigubbakcemile3

evet sarılıp yatmışlar pek fena babasına neler yapıyo ..erdinçde bayılıyo ..böyle on tane kızım olsa oğlum yok diye hayıflanmam diyo ...

oldu bitoş bende kaçayım bari ..yarın konuşuruz artık ..bol bol dediğin gibi ..inş yarın kalabalık olur buralar...

ohhhh kapanışı ben yaptım açılışıda ben yapayım bari ....benneyaptımki
günaydın kalkın hadi sporakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 kızlar tembellik yok ..hadi ...hihoyyythihoyyyt

kahvaltıyı hazırlayan benide çağırsın....cokacimcoook

günaydın kuusuum doğru diyon haydi spora birazdan sehernazlan yürüyüşe gidecez aslında biz gidyoduk spora düzenli ama annem rahatsızlanınca gidemeik belediyenin ücretsiz sporları var dı bilmiyorum devam ediyomu ama biz ücretliykende gidiyoruz her sene 2 ay çok iyi geliyo bütün sene dinç oluyon tafsiye ederim ahhhh kuusuum yakın olsan da kahvaltıya gelsen dimi bizimkiler beni bekliyo öpüyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…