Bütün iller Toplandık,Toplandık....

günaydın bacılar sabah sohbetine yetişemedim kavaltılar falan ohhhhh bnde miskin mıiskin yatıyom
ahh kuusuum emine bacımın dedigi gibi spor yapardık bol bol yüzerdik şimdi boşladık inş gine başlarız ama şimdilik tempolu yürümeye devam kuusuum kaydirigubbakcemile3biitoosum kaydirigubbakcemile3 deryacım kaydirigubbakcemile3 denefcim kaydirigubbakcemile3emine44kaydirigubbakcemile3
öpüldünüz

ayyy evet ya keşke yakın olsak ...ne güzel olurdu olsun gönüllerimiz bir anam ..ne olmuş ..yani ..demi ..bide sağlık olsunda herşey olur bak ne güzel anneciğiniz iyileşti yeniden başladınız allah bidaha yaşatmasın ..afiyet olsun ..canım ..

ohhh gidin tabi ya ben kızı bırakı pgidemiyom ama evimde platesimi yapıyorum ..artık çok iyi geliyo..mesela son günlerde hep ne kadar fit göründüğümü ..vücudumun nekadar diri durduğunu felan söyleyenler olmaya başladı arkadaşlar ..duyurulur ...

oh oh yürüyüşler kahvaltılar ne güsell beni kimse çağırmıyo küstüm size şurda bi adımlık yerdeyimsenağlama

selamlar hanimlar oh sabahtan herseyleri yaptiniz valla yürüyüsler kahvaltilar platez ler falan ne güzel hamaratsiniz valla

bendende hepinize bol öpücüklerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

eminecim sende iyisindir insallah kaydirigubbakcemile3

tesekkürler canim biraz iyilestim sükür cok iyi yapmissiniz ne güzel olsun yinede yürümüsünüz oda yeter havalar güzel oldumu iyi oluyor

günaydın kızlar nasılsınız..a.s.
kusuuum geçmiş olsun bacım .en sonunda kurtuldun dişinden.acil şifalar canım...
kızlar öpüldünüz....Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…