• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

allah yardimciniz olsun ,allah sifalar versin arkadasim cok zordur insallah iyilesir en yakin zamanda:çok üzgünüm::Saruboceq:

ya kayınvalidem hasta ya çok zor bacılar ya.bütün hayatımız onun etrafında dönüyo..zaten çalışıyom.bide akşamları hep kayınvalideme bakmaya gidiyom.kendi evimde bile yaşayamıyom ya....ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN .:Saruboceq:
SAGLIGIM İYİDE bi iyileşse kayınvalidem dahada iyi olcam...bdende sizleri çok öpüyom canlarımŞeniz

canm allah yardımcnız olsn bakana gerçekten zor dilerim en kısa zamnda sağlığına kavşr ve sende eski düzenine kavşrsn canm

ya kayınvalidem hasta ya çok zor bacılar ya.bütün hayatımız onun etrafında dönüyo..zaten çalışıyom.bide akşamları hep kayınvalideme bakmaya gidiyom.kendi evimde bile yaşayamıyom ya....ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN .:Saruboceq:
SAGLIGIM İYİDE bi iyileşse kayınvalidem dahada iyi olcam...bdende sizleri çok öpüyom canlarımŞeniz

ewt hemde nasıl zor biliyorum annemle bizde çok ugraştık allha şükür annem iyie gidiyo ama 6 kardeşiz vala resmen hepimiz bittik allah hepimize yardım ettsin inş kayınvaildene allah şifalar versin sanada güç kuvvet versin çook öpüyorumm

iyi akşamlar bacılar nasılsınız dikkat ediyorum hiç bir paylaşım yok aramızda sadece bir merhabalaşmak oysa sevinçleride üzüntüleride paylaşmak lazım hele içinden çıkamadığımız sorunlar varsa deyilmi yanlışsam eyer lütfen uyarın

ay cok sevindim oh sefan olsun valla keyfini sür iyi eglenceler bizim icinde yurdumun havasini cek canim ooooohhhhh iyiyiz is güc napalim canim burayi biliyorsun

Back