Bütün iller Toplandık,Toplandık....

ben geldim ...ohhh döktüm kurtlarımı...şimdide çoook yorgunum bi bakayım ..dedim ...iyigeceler hepinize ...

geçmiş olsun bitoosum ah bilirim o agrıları bende öyle oldum zor atlattım kendine iyi bak canım öpüyorumm
sagol canim cok kötü bu hastalik allah beterinden korusun bende öptüm
ben geldim ...ohhh döktüm kurtlarımı...şimdide çoook yorgunum bi bakayım ..dedim ...iyigeceler hepinize ...

hos geldin kusum benim eminim dötürmüssündür valla oh iyi yaptin benim icinde döktürseydin kusumkaydirigubbakcemile3

bitooooooş.....şimdi nasılsın ....kötümüsün okadar ..bende bi uyumuşum apartmanı ayağa kaldırmışlr ...yorgunluktan varya kızda öyle ...

yatıyom bitoşum birazdan ..biraz dinlnince burayıda özlemişim ...bensununda uykusu geldi zaten ...eminecim iyigeceler canım ...bitoşum sanada ...öptüm yarın görüşürüz ...

iyi geceler biitoosum geçmiş olsun canım

iyi geceler hayırlı sabahlar tatlı uykular

yatıyom bitoşum birazdan ..biraz dinlnince burayıda özlemişim ...bensununda uykusu geldi zaten ...eminecim iyigeceler canım ...bitoşum sanada ...öptüm yarın görüşürüz ...

sizede canlarim iyi geceler öptüm cok , canlarimida öp cok kusum yarin görüsürüz Şeniz

bitoş kaçtım ..tutukluk yapıyo zaten .pc denmi artık kk danmı bilmiyorum ...hadi öptüm ..by ..

canlarım kuusuumkaydirigubbakcemile3 biitosuumkaydirigubbakcemile3 denefcimkaydirigubbakcemile3 emine 44kaydirigubbakcemile3 bacılar naparsınız uyurmusunuz hala öpüyorummmsositososito

selamlar canim neoldu neden kötüsün yok öyle düsünme hayata nasil bakarsan öyle görürsün iyi güzel bak güzel olsun üzme kendini canimcimkaydirigubbakcemile3

ya kayınvalidem hasta ya çok zor bacılar ya.bütün hayatımız onun etrafında dönüyo..zaten çalışıyom.bide akşamları hep kayınvalideme bakmaya gidiyom.kendi evimde bile yaşayamıyom ya....ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN .:Saruboceq:
SAGLIGIM İYİDE bi iyileşse kayınvalidem dahada iyi olcam...bdende sizleri çok öpüyom canlarımŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…