• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

günaydınlar hanımlar nasılsınız herkeze hayırlı cumalar denefim hayırlı işler canım meryemtaze sanada kolay gelsin canım hava çok güzel tam temizlik havası

mrblar teşekkür ederim arkadaşlar ama bitiremedim benim evin dört yanı pencere oldugu için yarın devam edecem artık herkese iyi akşamlar

baya yakınız valla burda hıc arkadasım yok 6 aydır burdayım
1.5 sene yenıcıftlıkte oturdum sahılde orda kendı evım var orayı kıraya verdık buraya tasındık
sen buralımısın yoksa iş nedenıylemı burdasınız

slm sarı şeker yeniçiflikliyim bende
şuan lüleburgazdayım evlenince burgaza yerleştik

selam kızlar nasılsınız ben hiçççç iyi degilim.depresyondayım.....hayat sıkıcı ya....senağlama

selamlar canim neoldu neden kötüsün yok öyle düsünme hayata nasil bakarsan öyle görürsün iyi güzel bak güzel olsun üzme kendini canimcimkaydirigubbakcemile3

selam kızlar nasılsınız ben hiçççç iyi degilim.depresyondayım.....hayat sıkıcı ya....senağlama

canım denefçim yaa bende bugün hiç iyi degildim ablamla biraz dolandık gezdik kendime geldim arada bir insana geliyolar canım kendine iyi bak saglık sıhat çok önemli seni çokkk öpüyorummm kaydirigubbakcemile3Şeniz

meraba hanımlar güzel bi pazar olsun gününüz keyifle gecsinnnsositososito

saol biitoosum ben iyiim sen nasılsınkaydirigubbakcemile3

Back