• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

denefcim iyi olduguna sevindim canım gündüz giremedim kk anca girdim merak ediyorum kimler var uyumadan bakim dedim iyi gecelerrrrr

bendende selam canım ben iyiim sende iyisindir inş bu gün kimse yazmamış nerde bu kızlarrrr bende seni öpüyorummm kuusuumkaydirigubbakcemile3

Merhaba canim iyisindir insallah,valla bu gün kimse yok burda,muhakkak simdi yaprak dökümünü seyrediyordur herkez neyse gelirler insallah kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile

ben geldimmmm.nasılsınız şekerler.gününüz nasıl geçiyo.kimsecikler de gelmemiş topigimize.nerdesiniz arkideşler...:a015:

bacım nasılsın görüşemiyoz özledim vallla:1hug:

saol canımmm bende seni öpüyorummkaydirigubbakcemile3

ben geldimmmm.nasılsınız şekerler.gününüz nasıl geçiyo.kimsecikler de gelmemiş topigimize.nerdesiniz arkideşler...:a015:

hoşgeldin şekerçimm ben kendi adıma iyim sende iyisindir inş vala bende bugün kimseyi bulamadım öpüyorum bacımmmkaydirigubbakcemile3

slm kızlar bende memleketim Elazıg,dan İstanbul,a 13 yaşımda iken taşındık ve hala elazıg,ı ve arkadaşlarımı unutamadım.mirmirmirmir

TÜRKİYEM GÜNAYDIN

Cumatebrigi333.jpg

günaydın arkadaşlarım.cumanız mübarek olsun....
egem arkadaşım seninde cuman mübarek olsun.a.s.sevgilerimle

slm kızlar bende memleketim Elazıg,dan İstanbul,a 13 yaşımda iken taşındık ve hala elazıg,ı ve arkadaşlarımı unutamadım.mirmirmirmir

hoş geldin arkadaşım....sefalar getirdin...insan çocuklugunun geçtigi şehri asla unutamıyo.çok haklısın...:a015:

Back
X