Bütün iller Toplandık,Toplandık....

bende tokatlıyımm ama şimdi sivas divriğide yaşıyorumm

doğduğumda ailem divriğideymiş buraya gelmişiz ilkokula kadar burda yaşadım daha sonra babamın nakli çıktı tokata geri taşındık 12 yıl kaldık ve kayseriye taşındık vee ben 1 buçuk yıl kadar önce atamam olunca tekrar divriğiye geldimm belki çocukluğumda burayı çok seviyodumm ve yeri apayrıydı ama şimdi hiç sevmiyorum:çok üzgünüm:

iyi geceler arkadaşlar iyisinizdir inş

yaaa ben neye göre puanlama yapılıyo çoook merak ediyorum bazılarının puanı çok yüksek mesala benimki aynı yerinde duruyo bilen varsa bana yazın lütfen

günaydın iyi haftalar türkiyem

selam hanımlar nasılsınız iyi dileklerinizi yazmışsınız iyisinizdir inşallah sağlık sıhhatlı bir hafta diliyorum hepinizi öpüyorummm

mrb kızlar nasılsınız umarım hepiniz çooooooook iyisinizdir görüşürüz bide canelcim ii olmana sevindim

merabalar arkadaşlar hihoyyytben geldim bizim bilgisayar bozulduydu ancak geldi görüşmeyeli nasılsınız biyaramazlık yok dimi herkese selamlar çok öptümkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…