Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yağmurlu bir istanbul akşamından herkese selamlarr nerdesiniz ya aaaaaaa:sm_cool:
herkese iyi geceler...bende sivas lıyım ama istanbul da oturuyorum
slm kızlar nasılsınız bakalım bugün günüm vardı anca gelebildim umarım iyisinizdir![]()
selam kızlar nasılsınız,sehernaz iyisindir umarım...kardelen18,canel,denef,deryacox,emine44,mürgizinannesi iyisinizdir inş ..izmini unuttuklarımdan özür diliyorum hepinizi öptüm ...
selamlar nasılsınızz
sehernaz oooh günler münleryerimseniben ..bizimde cuma var rejimdeyim :çok üzgünüm:..ay deli olcam millete rejimdeyim demekde istemiyorum:1no2:....tutucam kendimi çaktırmadan senağlama..iştahım yok felan derim artık ...benneyaptımki
selamlar nasılsınızz
selam kızlar nasılsınız,sehernaz iyisindir umarım...kardelen18,canel,denef,deryacox,emine44,mürgizinannesi iyisinizdir inş ..izmini unuttuklarımdan özür diliyorum hepinizi öptüm ...
kuusuum canım benim bizde seni çook öpüyoruz sen nasılsın iyisindir inşallah kuusuum ya günlerden vaz geçmiyoruz ama yemektende vaz geçmiyoruz bende 4 kilo verdim günler başladı okadar dikkat ediysemde 2 kilo aldım yine gende kolluyorum spor yapıyorum yüzmeye gidiyorum şuan ara verdim ama gidecem gene sizler kadar genç değilim anca onu yapıyorum sudaki hareket insanı rahatlatıyo stres falan kalmıyo insada
ahhh canım benim allahtan minyonum biraz zor kilo alıyorum çokk şanzlıyım günler bitmiyo güzel oluyoo yaa
ahhh canım benim allahtan minyonum biraz zor kilo alıyorum çokk şanzlıyım günler bitmiyo güzel oluyoo yaa
selamlar nasılsınızz
saol kuusuum iyiyim sizlerle konuşunca daha iyi oluyorum valla:1hug:
yaa herkes kilo veriyo ben niye veremiyom ya yerimde de durmuyorum ama kafamçokkarıştı senağlama