Bütün iller Toplandık,Toplandık....

selam kızlar nasılsınız,sehernaz iyisindir umarım...kardelen18,canel,denef,deryacox,emine44,mürgizinannesi iyisinizdir inş ..izmini unuttuklarımdan özür diliyorum hepinizi öptüm ...

sehernaz oooh günler münleryerimseniben ..bizimde cuma var rejimdeyim :çok üzgünüm:..ay deli olcam millete rejimdeyim demekde istemiyorum:1no2:....tutucam kendimi çaktırmadan senağlama..iştahım yok felan derim artık ...benneyaptımki

selam kızlar nasılsınız,sehernaz iyisindir umarım...kardelen18,canel,denef,deryacox,emine44,mürgizinannesi iyisinizdir inş ..izmini unuttuklarımdan özür diliyorum hepinizi öptüm ...

kuusuum canım benim bizde seni çook öpüyoruz sen nasılsın iyisindir inşallah kuusuum ya günlerden vaz geçmiyoruz ama yemektende vaz geçmiyoruz bende 4 kilo verdim günler başladı okadar dikkat ediysemde 2 kilo aldım yine gende kolluyorum spor yapıyorum yüzmeye gidiyorum şuan ara verdim ama gidecem gene sizler kadar genç değilim anca onu yapıyorum sudaki hareket insanı rahatlatıyo stres falan kalmıyo insada

ahhh canım benim allahtan minyonum biraz zor kilo alıyorum çokk şanzlıyım günler bitmiyo güzel oluyoo yaa

yaa herkes kilo veriyo ben niye veremiyom ya yerimde de durmuyorum ama kafamçokkarıştı senağlama

ahhh canım benim allahtan minyonum biraz zor kilo alıyorum çokk şanzlıyım günler bitmiyo güzel oluyoo yaa

kız sehernaz ne diyon sen:dilcikar: göbeğim çatladı şu kilolardan kurtulcam diye kaydirigubbakcemile2hihoyyyt..yapıştı kaldılar illede bırakmayız diyolar çok vefalılarda ben onları sevmiyom :1no2:..veriyom ama çizelgemide görüyosunuzdur:lepi: ..zaten gidicek ...bunlar...:teytey:
selamlar nasılsınızz

kardelen nerelerdesin canım ya ..görüşemiyoz bayadır iyisindir umarım ...:Saruboceq:
saol kuusuum iyiyim sizlerle konuşunca daha iyi oluyorum valla:1hug:

evet burası terapi gibi geliyo ..biraz diye oturuyorum ..bütün gece kalıyorum ..sonrada eşimle biribirimizi yiyoruz ...kaydirigubbakcemile3
yaa herkes kilo veriyo ben niye veremiyom ya yerimde de durmuyorum ama kafamçokkarıştı senağlama

ya bende veremiyodum ama bizim burda diyet bölümü var ben 70-79 olanların topiğindeyim ama 68-69 olanlarda var süper biryer insanı çook güzel motive ediyolar...bekleriz yani ...ben onlar sayesinde 75 den 72.5 düştüm yaklaşık 2 haftada ...

yoğun geçiyor işler o yüzden yoruluyorum eve gelince uyuyorum o yüzden fazla giremiyorum internete siz nasılsınız neler yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…