• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

canım kuusuum dogum günün kutlu olsun nice yıllaraakaydirigubbakcemile3

çok teşekkür ederim canım benimm ...
günaydın arkadaşlarım.nasılınız.
sehernazım ben çok iyiyim canım.
kusuum dogum günün kutlu olsun.
hepinizin cuması mübarek olsun .sevgiyle saglıkla kalın..a.s.a.s.a.s.

teşekkür ederim ablacım....öpüyorum cuman mübarek olsun.

Cumatebrigi171.jpg

sizinde cumanız mübarek olsun

merhaba bende elazığlıyım şuan tuncelide oturuyorum sitede yeniyim herkese selamlar hayırlı cumalar
hoşgeldin canım seninde cuman mübarek olsun

günaydın hayırlı cumalar

sanada hayırlı cumalar canımcım

herkese hayırlı cumalar.....a.s.

kızlar ben böyle bir görünüp bir kabolur oldum ya ...dolphins arkadaşım şu avatarı nasıl hareketli yaptın ben bitürlü beceremedim....adreslerini kopyaladım olmadı boyutunu küçülttüm olmadı ..yardımcı olursa çok sevinirim ...

valla canım google hareketlı avatar yazdım ordakı bı sıteden kopyaladım kodu sonra yapıstırdım.kendısı hareketlı avatarın

valla canım google hareketlı avatar yazdım ordakı bı sıteden kopyaladım kodu sonra yapıstırdım.kendısı hareketlı avatarın

ya cnaım bende hareketli avatar ekledim bir sürü buraya ekleyince donup kalıyolar delirdim ya:1shok:...şaka gibi ben ne yapmaya kalksam böyle oluyo sağol canım ....delikafadulden

günaydın desem çok geç olmuş olmaz demi ..kızlar ...denef72 ablacım ..ben iyiyim ...şimdilik ...inş sen ve bütün fıstıklar iyidir ....hepinizin hafta soun çoook güzel geçsin inş ...

hoşbulduk arkadaşlar hepinize teşekkür ederim ilginizden dolayı yalnız yeni olduğum için msj göndermeyi özel bilmiyorum kusura bakmayın sevgiler

teşekkür ederim deryacım iyiyim sen nasılsın umarım güzel şeyler paylaşırız buradakaydirigubbakcemile5

merhaba herkese iyi geceler ben zehra siteye üye olalı 2 gün oldu fethiyede oturuyorum güzel vakitler geçiririz inşlh.

Back
X