Bütün iller Toplandık,Toplandık....

merhaba arkadaşlar ben de Adana doğumluyum.Şu an Ankara'da yaşıyorum ama pek soğuk bi memleket, alışamadım bir türlü...Yaşamak istediğim şehir ise Balıkesir..

bu arada bu ilk mesajım :)

Ben de Aydınlıyım.İzmir'in şirin bir ilçesinde oturdum uzun bir zaman.Eskişehir'de okudum.Şimdi de Diyarbakır dayım.Ama bundan sonraki yaşantımızı Balıkesir ya da Çanakkale taraflarında geçirmeyi düşünüyoruz...

arkadaşlar yeni üyeniz olarak bende ıspartalıyım önce istanbulda sonra yozgatta şimdide ankarada oturuyorum yozgatı hiç unutamıyorum çüntü hiç sevmedim.

ben Adana'da çok kaldım. şu anda denizliye yakın bir yerdeyim. ısparta'lıyım. Ama Adana'yı hiç unutamadım.orası benim için bir başka şehir.

Arkadaşlar bende ıspartalıyım aslen ama önce istanbulda sora yozgatta kaldım 4 sene şimdi ankarada yaşıyorum.

selam kızlar ben de kayseri den konya dan geldim vatanımın her yeri çok güzel

abim ısparta da oturuyo her yıl giderim bayılıyorum ıspartaya yalan dünyanın cenneti diyebilirim

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum.ismim şenay aslen Kars lıyım.Ama istanbulda büyüdüm.Şuandada gebzede oturuyorum...

23 yil istanbulda yasadiktan sonra hic aklima gelmeyen sehirlerde yasadim bir sure.sakaryaliyim ve bir sure orda yasadim daha sonra izmir sivas ve simdide urdun-amman.ama memleketim gibisi yok.herkesin gormesini tavsiye ederim.sakarya insan omrunde gorulmesi gereken bir yer.ay cokmu abarttim ne.sanirim cok ozledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…