Bütün iller Toplandık,Toplandık....

Ankara'da doğdum eşim has Ankara'lı burdan başka bir yerde yaşamadım....

Allah izin verirse burdada ölürüm galiba...

Herkese sevgiler....

Son düzenleme:
arkadaşlar kayıp aranıyor ilanı vermek istiyorum:teselli: hataylı hemşerilerim kayıp haberi olan beri gelsin nerde bu arkadaşlar sesleri çıkmıyo uzun zamandır:sm_confused:

:1hug:yaa bırak kayıpları bizler burdayız yanındayız bacımmmhihoyyyt

hay allah razı olsun canım sizlerde olmasanız insan kendini yalnız hissedecek ailem hatayda(antakyada) bende bütün gün ogluşumla evdeyim hasta olmasın diye havalar biraz sogududa neyse hepinizi çokkkkkkkkkkkkkkk öpüyorumkaydirigubbakcemile3 tekrardan iyiki varsınıza.s.

bak şimdi ben merak ettim kimi kaybettin sen bacım...

bak şimdi ben merak ettim kimi kaybettin sen bacım...

kimseyi kaybetmedim be canım bikaç hemşeri buldum sanmıştım ama onlardanda ses çıkmıyo dedigim gibi evde genelde ogluşumla beraberim insanın canı sıkılıyo yalnız olunca daha öncede demiştim tekrar söyleyeyim İYİKİ SİZLER VARSINIZkaydirigubbakcemile3 sayenizde yeni arkaqdaşlar ediniyorumhihoyyyt

BİZ VARIZ CANIM SANA YETERİZ...bizleri kaybetmezsin...hele beni hiç kaybetmezsin.kk dan hiç ayrılamam ya..50 yaşına gelsemde burda kk da olacagım insallah.tabi ölmezsem.sevgilerimle

BİZ VARIZ CANIM SANA YETERİZ...bizleri kaybetmezsin...hele beni hiç kaybetmezsin.kk dan hiç ayrılamam ya..50 yaşına gelsemde burda kk da olacagım insallah.tabi ölmezsem.sevgilerimle

ah canım benim sagolasına.s. butaraflara tatile gelirsenizde beklerim ben alanyadayım çok öptümmmkaydirigubbakcemile3

ah canım benim sagolasına.s. butaraflara tatile gelirsenizde beklerim ben alanyadayım çok öptümmmkaydirigubbakcemile3

sagolasın canım...insallah kısmet diyelim.bende düzceye beklerimm....alanyada arkadaşım var ama kısmet olup gelemedik...ne tarafta oturdugunuda bilemiyom.sadece telefonla konuşabiliyoz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…