Bütün iller Toplandık,Toplandık....

23 yil istanbulda yasadiktan sonra hic aklima gelmeyen sehirlerde yasadim bir sure.sakaryaliyim ve bir sure orda yasadim daha sonra izmir sivas ve simdide urdun-amman.ama memleketim gibisi yok.herkesin gormesini tavsiye ederim.sakarya insan omrunde gorulmesi gereken bir yer.ay cokmu abarttim ne.sanirim cok ozledim

hoş geldin canım.benimde dogum yerim sakarya..sakaryaya çok geliyorum.ablam orda evli..evet bende hem kendi memleketim olmasından dolayı bide gençligim orda geçtiginden dolayı çok severim.şimdi düzcede baba memleketinde yaşıyorum.düzcedede evliyim.sevgilerimle

hoş geldin canım.benimde dogum yerim sakarya..sakaryaya çok geliyorum.ablam orda evli..evet bende hem kendi memleketim olmasından dolayı bide gençligim orda geçtiginden dolayı çok severim.şimdi düzcede baba memleketinde yaşıyorum.düzcedede evliyim.sevgilerimle

merhaba denef72 bende düzceliyim ama istanbulda oturuyorum benimde ablam sakaryada evli.. ama arkadaşlara hak veriyorum yurdumuzun heryeri bi başka güzel bende sık sık düzceye gitmeme rağmen doyamıyorum memleketime.bu arada aranıza yeni katıldım herkese sevgiler.

merhaba denef72 bende düzceliyim ama istanbulda oturuyorum benimde ablam sakaryada evli.. ama arkadaşlara hak veriyorum yurdumuzun heryeri bi başka güzel bende sık sık düzceye gitmeme rağmen doyamıyorum memleketime.bu arada aranıza yeni katıldım herkese sevgiler.

hoşgeldin canım...evet bende katılıyom arkadaşlara .yurdumu seviyorum.her ili ayrı bi güzel...hem düzcelisin hemde benim ablam gibi sakaryada ablanız evli.umarım birgün karşılaşmak kısmet olur arkadaşım.sevgilerimle a.s.a.s.a.s.

:1hug:bende malatyalıyım dogma büyüme istanbul ve istanbulda yaşıyorum herkese sevgiler:1hug:

merhabaa.s.bende geleyim dedim aranıza !bu güzel memleketin heryeri ayrı bir tat zatena.sben samsunda doğdum, ailem istanbulda oturuyor ve muğlada okuyup muğlada kaldıma.sne diyeyim heryeri ayrı güzel seviyorum yurdumu:asigim:

slm güzeller bende aslen nevşehirliyim kayseride büyüdüm şimdide ankara istanbul mekik dokuyoruz anlayacağınız benimkisi göçebe hayatı

merhabaa.s.bende geleyim dedim aranıza !bu güzel memleketin heryeri ayrı bir tat zatena.sben samsunda doğdum, ailem istanbulda oturuyor ve muğlada okuyup muğlada kaldıma.sne diyeyim heryeri ayrı güzel seviyorum yurdumu:asigim:

slm güzeller bende aslen nevşehirliyim kayseride büyüdüm şimdide ankara istanbul mekik dokuyoruz anlayacağınız benimkisi göçebe hayatı

hoşgeldiniz arkadaşlarım.a.s.a.s.

eeee bende geleyim bari aranıza kızlar ben istanbulda oturuyorum karamanda doğdum karabük safranbolu ve adıyamanda oturdum malatya urfa hatay ve iskenderunuda gördüm gerçekten malatya güzel yer tekrar gidip gezmek isterdim.

slm bende malatyada doğdumluyum ama istanbula yerleştik burda her ilden arkadaşlarımız var istanbulu seviyorum çocukluğumuz gençliğimiz istanbulda geçti

X