Bütün iller Toplandık,Toplandık....

mrb kızlar ben hataylıym hatayda yaşıyorum yazın rutubeti olmasa çooooook güzel bir yer burası ,tavsiye ederim muhakkak gezmelisiniz !

aslen düzceliyim.denizlide dünyaya geldim.sakaryada, ıspartada da oturduk.şuan yine evliliğimden dolayı denizlide oturuyorum.herkese sevgiler...a.s.

aslen çkaleliyim, 2 yıl antakyada okudum, adanaya gittim, keşanda oturdum şimdi gümüşhane şirandayım.ama çanakkale gibi güzel yer görmedim.

bende nazıllıyım hatayda okudum ama daha cok adanda bulundum nısanlım dolasıyla

Neden Istanbul yok.. : ( Ailesinin koku Istanbul'dan baska yere ulasmayan yok galiba : (
Bunu ilk defa yasamiyorum gerci. Istanbul'da bile, okulda-iste vs tek hemserim cikmazdi genelde. Herkes baska bir yerdendi ve kendi hemserileri vardi. Ne garip degil mi? Burada bile yok...

Ben aslen Manisalıyım. Bekarken 3 yıl izmirde çalıştım. Evlendiğimde önce Bitlis-tatvana gittik.
Beş yıl orada Van gölünün karşısında oturduk. Ordan Kütahya merkez 4 yılda orada kaldık.
Daha sonra Hakkariye gittik iki yılda orada bulunduk. Eşim işinden istifa edince onun memleketine
yani Sakaryaya taşındık artık yerleşik bir düzenimiz var ama ben yine gurbetteyim, değişen
birşey olmadı benim adıma yani...... Eşim doğuda görev yaptığı sürece o kadar çok yer gezdik ki..
Belki 3-5 şehir dışında heryerini gördüm Doğunun bazen haritaya bakıyoruz eşimle görmediğim
gezmediğimiz çok az yer var bunları düşününce aslında kendimi çok şanslı hissediyorum.
Çok yer gezince farklı kültürleri, yemekleri, adetleri öğrenebiliyor insan. Buda çok güzel.
Ailemizde ilginç bu durumda anne Manisalı, baba Sakaryalı, oğlum Tatvan, kızım Kütahya
doğumlu biz Türkiyeliyiz yani.
:roflol:

merhaba bende aslen karslıyım ama aydında oturuyorum fakat aydın da olmama rağmen burada görmediğim tek yeri de nazilli detaylı olarak bahsediyorum yol olarak kullandım ama içine hiç gitmedim ve 10 seneden beride buradayım unutamadığım bir ye herhalde aydında gitsem aydın olur burada yaşıyorumhihoyyyt

Neden Istanbul yok.. : ( Ailesinin koku Istanbul'dan baska yere ulasmayan yok galiba : (
Bunu ilk defa yasamiyorum gerci. Istanbul'da bile, okulda-iste vs tek hemserim cikmazdi genelde. Herkes baska bir yerdendi ve kendi hemserileri vardi. Ne garip degil mi? Burada bile yok...

işde biri beni arıyor sanırım :roflol::roflol::roflol: yok bacım benimde yok
istanbuldan başka memleketim yok nüfus kütüğüm istanbul evlenmeden
önce tabiki hemde istanbulun köyündenim ben bizimkiler ihtilal zamanı
göç etmişler istanbula sanırım sizde ölesinizdir nan denef bak kendime hemşeri buldum
sayendegamyoncuiremsutopik hayırlı olsun haber verseydin çiçek falan yollardım
resaddüfen görmesek sölücen yok tevekkele bu kız uğramıyor diyorum
topike:eek:klava::eek:klava::eek:klava:

selam ben aslen antakya hataylıyım ailem halen orda adanada okudum şuanda eşimden dolayı alanyadayım ama antakyam gibisi yok çünkü tüm ailem ve arkadaşlarım ordasenağlama

ben aslen sakaryaliyim istanbulda okudum samsuna evlendim simdi frankfurtta yasiyorum yasadigim yeri cok seviyorum burda adeta kücük türkiyeyi olusturuyoruz dogdugun yer deyil doydugun yer demisler mecburen svecez napalim kizlar ama memleketimin heryeri buradan kat be kat güzeelhihoyyyt

ben aslen sakaryaliyim istanbulda okudum samsuna evlendim simdi frankfurtta yasiyorum yasadigim yeri cok seviyorum burda adeta kücük türkiyeyi olusturuyoruz dogdugun yer deyil doydugun yer demisler mecburen svecez napalim kizlar ama memleketimin heryeri buradan kat be kat güzeelhihoyyyt

kaydirigubbakcemile5aynen katılıyorum arkadaşım ama genede ben memleketimde yaşamayı tercih ederdim ama olmadı kızkardeşimde krefeldte ancak tatilde geliyolar ama hasretimiz dinmiyo malesef keşke sevdiklerimiz hep yanımızda olsa dimi:içelim:

oooo tam bana göre bir konu...annemin kökeni malatya ama ben hiç görmedim...ben çorumda doğdum...aslen amasyalıyım. eğer Türkiyede İzmir diye bir yer olmasaydı kesinlikle orda yaşardım, 2 yılda manisada yaşadım.. ama 20 yıldır izmirdeyim ve gurban olurum, pek seviyorum

bütün illerin bir arada toplanması ben ce de daha güzel.ben rizeliyim.rize dışında bingöle gittim.memur olabilirsem inş. tüm illeri görücem.

arkadaşlar alanyada oturan varmı aramızda eger varsa tanışmak isterim çok öptüm kızlarkaydirigubbakcemile3

X