Bütün iller Toplandık,Toplandık....

hoşgeldin canım aramıza....senide hep burda görmek isteriz.ALLAHA emanet ol...

ooo denef abalacım seni görmek ne güzel ...ben eh işte iç güveysinden hallice ama bunada şükür ...sen nasılsın ...öpüyorum seni kocaman kocaman ...

ben iyiyim canım ya.koşuşturma bitmiyoki.her akşam evdede degilim.anneme ,kayınvalideme.geri kalandada evde temizlik... pc ye fazla oturamıyom.ama hep aklımdasınız...sizleri çok özlüyorum ya...

a.smerhaba tşk ederim siz nasılsınız ben afyonkarahisarlıyım erzurum oltuda oturuyoruz eşimin işinedeniyle iyi geceler.mirmirmirmirmirmirmirmir

bende iyiyim.afyonu şöle biliyorum .denizliye ablama giderken gördüm....molada veriyo otobüs.çok güzel yer canım...sanada iyi geceler canım.

gündüzüm sabret canım.ALLAH ta bunun mükafatını verecek sana.ne yapacan guzum...yapmayan yapmasın.sen Allah için vicdanın için yap.biliyon benim durumlarda.ama vicdanım için yapıyom...en kısa zamanda yüz yüze görüşmek üzere..iyi akşamlar canım..

eminem canım.ya bazen öle oluyo ki tam cevap yazayım yada nasılsınız diyeyim derken bişey çıkıyo.ama hep aklımdasınız...ne kadar birbirimizi tanımasakta insanbi merhaba dedigi kişiyi yinede arıyo...insallah unutmayız birbirimizi.sevgilerimle

evet afyon güzeldir biraz sooktur kışın olsun şimdi terminali baya dışarı taşımışlar artık molayı başka yerde verir siniz sanırım.

merhaba ben iiiyim yasiz nasılsınız nerede oturuyorsunuz.

ben düzcede oturuyorum...çok şükür iyiyim ...

evet afyon güzeldir biraz sooktur kışın olsun şimdi terminali baya dışarı taşımışlar artık molayı başka yerde verir siniz sanırım.

öylemi ben geçen sene marta gitmiştim denizliye...bu yazda ALLAH nasip ederse gitmek istiyorum denizliye...kısmet...

bende aylar oldu afyona gideli yeni taşınmış bizim için baya zor olacak ulaşım siz aslen nerelisiniz.

öylemi ben geçen sene marta gitmiştim denizliye...bu yazda ALLAH nasip ederse gitmek istiyorum denizliye...kısmet...

merabalar nasılsınız kızlar bende denızlıden denef72 nın ablasıyım a.s.
canım benım inşallah gelırsın gelmenı çok ıstıyorum :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…