• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

birde ben bu purofil resimi koyamıyorum siz nasıl yaptınız yardımcı olurmusunuz tşk.

canım yararlı linkleri tıklıyosun ordan profili düzenleyi tıklıyosun.sonra avatara resim ekle var.orayıda tıklıyosun.ondan sonra gözat bölümü var avatarını düzenle bölümünde.ordanda pcden olan bi resmini yerleştiriyosun o kutuya...çok basit...eger yapamazsan.sitede sorular sorunlar bölümü varya ordan avatarını nasıl yapacagını anlatıyo...insallah yardımcı olabilmişimdir...sevgilerimle

ben iyiyim canım sen nasılsın bakalım.nirelerdesin kaçak...bayadır göremedim seni bacım..

iyiyim bende çıkıcm birazdan ee yarın iş var erken kalkmam lazım çalıştığım için fazla giremiyorum nete eve gelince yorgun oluyorum ya sen neler yapıyorsun

GÜNAYDINNNNNNN

Cicekler025.jpg

günaydın arkadaşlar.bugün ilk günaydın benden olsun bakalım...a.s.a.s.a.s.

selam arkadaşım günaydın diyecem ama öğlen oldu benden de tünaydın erken kalkamadım baya bi uyumuşuz kızımda işe gitmedi tatilde okullar oyle olunca geç kalkılıyo çoook öptüm

selam kızlar nasılsınız ben bi kaçgündür kk ya uğrasamda çok fazla bişeyler yazamadan çıkıyorum .kocişim evde bugün biraz dışarı çıktı gelmeden yazayım dedim bişeyler ..özledim hepinizi ...adam evde olunca resmen pc ele geçiriyo ..of of bunlar gündüz evde kalınca hiç çekilmiyolar ...

emine44 arkadaşım nasılsın ..sevindim kimse üzülmesin......biz burda birbirimizin üzüntülerini paylaşmak için varız ...neyse kimsecikler yok öpüyorum hepinizi .....

Son düzenleme:
emine44 arkadaşım nasılsın ..sevindim kimse üzülmesin......biz burda birbirimizin üzüntülerini paylaşmak için varız ...neyse kimsecikler yok öpüyorum hepinizi .....

çok sağ ol canım bende iyiyim doğru söylüyosun erkekler evde oldumu zor ya benimkide emekli hep evde bende arada fırsat bulursam yazıyorum

çok sağ ol canım bende iyiyim doğru söylüyosun erkekler evde oldumu zor ya benimkide emekli hep evde bende arada fırsat bulursam yazıyorum

ooo seninki daha zor allahtan bnmki geçici bi süre evde :jeyyar:...akşamlar onsuz olmuyo ama gündüz hiç çekilmiyo:1shok: aslında garibim bişey yapmıyo ama pc mi ele geçiriyo:kızgın: ...eee daha ne yapsın...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back
X