bende iyiyim bacım...tünaydın ben kendi adıma iiyim tşkr istanbulda kaç gündür hava süper birazdan çıkıcam sen nasılsın arkadaşım
bende iyiyim bacım...
burdada hava çok güzel.ama ben kapalı alanda olmak istemiyom gezmek istiyom ya.hatta evde olup temizlik yapmak istiyom ya delikafadulden....
iyi aksamlar kizlar. nasilsiniz:dance:
ne temizligi yaptin böyle kac gündür.
ben de iyiyim iste idare ediyorum
iyi akşamlar kızlar herkez nasıl iyidir umarım havalarda baya ısındımı yoksa burasımı öyle erzurum oltudayım burası sanki bahar havası.
iyi akşamlar kızlar herkez nasıl iyidir umarım havalarda baya ısındımı yoksa burasımı öyle erzurum oltudayım burası sanki bahar havası.
ya sorma benim bi taşınma durumum vardı ...sonra olmadı ama taşınıp taşınmayacağım hala meçhul o yüzden bi giriştim dip köşe daha doğrusu etrafta fazla kullanmadığım eşyaları bazılarını koliledim bazılarını hurçlara yerleştirdim ...yani ufak tefek şeylerle çok uğraştım ..ondan böyle uzadı ....
iyi akşamlar canım ewt havalar süper gidiyoo istanbulda çok güzel hava
ay ne güzel ya. keske burasi da öyle olsa.
burda donuyoruz soguktan. günese hasret kaldim:çok üzgünüm:
soguk hava insanı uyuşuk yappıyo işyapılmıyo dışarı cıkamıyon biz bile hasta oldukki çoçuklar hiç dayanamaz kızlar ben çıkıyom herkese iyi geceler allah hepimize rahatlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?