Bütün iller Toplandık,Toplandık....

tünaydın ben kendi adıma iiyim tşkr istanbulda kaç gündür hava süper birazdan çıkıcam sen nasılsın arkadaşım
bende iyiyim bacım...
burdada hava çok güzel.ama ben kapalı alanda olmak istemiyom gezmek istiyom ya.hatta evde olup temizlik yapmak istiyom ya delikafadulden....

bende iyiyim bacım...
burdada hava çok güzel.ama ben kapalı alanda olmak istemiyom gezmek istiyom ya.hatta evde olup temizlik yapmak istiyom ya delikafadulden....

vala dogru bacım hava güzel olunca atıyoz kendimizi dışarı calışınca zor evde oturuncada ev işide bitmiyo beyaaaa

iyi akşamlar kızlar herkez nasıl iyidir umarım havalarda baya ısındımı yoksa burasımı öyle erzurum oltudayım burası sanki bahar havası.

ne temizligi yaptin böyle kac gündür.
ben de iyiyim iste idare ediyorum

ya sorma benim bi taşınma durumum vardı ...sonra olmadı ama taşınıp taşınmayacağım hala meçhul o yüzden bi giriştim dip köşe daha doğrusu etrafta fazla kullanmadığım eşyaları bazılarını koliledim bazılarını hurçlara yerleştirdim ...yani ufak tefek şeylerle çok uğraştım ..ondan böyle uzadı ....

iyi akşamlar kızlar herkez nasıl iyidir umarım havalarda baya ısındımı yoksa burasımı öyle erzurum oltudayım burası sanki bahar havası.

hadi ya erzurum öyleyse burda havanın güzel olması daha normal ozaman ...sen nasılsın bu arada ...

anladim canim. zordur tabi ev tasimak

geçen hafta izmirde çok soğuktu ama bu hafta iyi gidiyo ...gitsin ya çocular hastalıktan kurtulamadı..

soguk hava insanı uyuşuk yappıyo işyapılmıyo dışarı cıkamıyon biz bile hasta oldukki çoçuklar hiç dayanamaz kızlar ben çıkıyom herkese iyi geceler allah hepimize rahatlık versin

HEYT BE DENEFİNİZ GELDİ.kaydirigubbakcemile3...
nasılsınız canlarım.bu arada hayırlı cumalar....

evet artık cuma olmuş ben bi saattir herkese laf yetiştirmekten saatti hiç fark etmedim..ne güzel ilk hayrı senden aldık nasılsın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…