Bütün iller Toplandık,Toplandık....

iyiyim kuusuum sen nasilsin. hayirdir ne bu acele:CüvCüv::CüvCüv:

iyiyim kuusuum sen nasilsin. hayirdir ne bu acele:CüvCüv::CüvCüv:

dedimya canım hasata diye bi bırakmadı beni:1no2: ..bunlar gündüz evde kalınca hiç çekilmiyolar hele hasta olunca ben hastayım sen hemen pc ye koşuyon felan deyip duruyo :1shok:deli etti beni bende yine seslenir diye girdiğim yeri tarayıp geçiyorum oyüzden...

kizlar ben geldim of ne kadar hastaydim bir bilseniz tam 5 gun yataktan cikamadim :bbo:hastaligim size bulasmasin diye gelemedim yaniniza biriken isleri ancak bitirebildim ee siz nasilsiniz bakayim umarim icinizde hasta falan yoktur

kizlar ben geldim of ne kadar hastaydim bir bilseniz tam 5 gun yataktan cikamadim :bbo:hastaligim size bulasmasin diye gelemedim yaniniza biriken isleri ancak bitirebildim ee siz nasilsiniz bakayim umarim icinizde hasta falan yoktur

gecmis olsun bahar. cok sükür ben hasta degilim:dance:

geçmiş olsun...inş şimdi daha iyisindir...

ben geldim kızlar.nasılsınız.baharım geçmiş olsun bacım....iyi akşamlar hepinizi çok öpüyorum...

iyi geceler....................

ben de o aliskanlik yapti. fayda etmiyor artiksırnaşık şeysırnaşık şey

bak bu da kötü benim gibi stres atmak için kullan eşini.kavga et hayatın neşelensin.oh ne güzel çorap isteyen yok....karnım acıktı diyemiyo..bu 3 gün gider bacım...

gecmis olsun dileklerinize tesekkur ederim kizlar,aman kendinize iyi bakin hastalanmayin sakin eeee bana Turkiyeyi mis kokulu vatanimi anlatirmisiniz biraz?//////

bak bu da kötü benim gibi stres atmak için kullan eşini.kavga et hayatın neşelensin.oh ne güzel çorap isteyen yok....karnım acıktı diyemiyo..bu 3 gün gider bacım...

:roflol::roflol:ay cok haklisin. o bakimdan iyi oluyor. karisan yok habire biseyler istayen yok
dur ben bi kavga cikartip geleyim:roflol:

:roflol::roflol:ay cok haklisin. o bakimdan iyi oluyor. karisan yok habire biseyler istayen yok
dur ben bi kavga cikartip geleyim:roflol:

kız durup dururken kavga yapma.şöle tembelligine denk getir.benim gibi rahat edersin...kaydirigubbakcemile3:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…