kız durup dururken kavga yapma.şöle tembelligine denk getir.benim gibi rahat edersin...kaydirigubbakcemile3:roflol:
tamam canim. zaten birazdan yaticam, gece gece bos yere tadimizi kacirmayalim:roflol::roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız durup dururken kavga yapma.şöle tembelligine denk getir.benim gibi rahat edersin...kaydirigubbakcemile3:roflol:
ben cok iyiyim sehernaz sadece biraz canim skilior. sen nasilsin
tünaydin kizlar. nbr siniz. sehernaz bizim burda havalar her zamanki gibi kapkara. yagmur yaguyor, soguk:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ya kizlar ben giremeyeli buralarda bir suru degisiklik olmus tesekkurler yok CADIARZU sitede biraz arastirma yaptim ceza puanlari falan var ilginc gelismeler olmus.sizede oyle gelmiyormu:uhm: tesekkurlerin kalkmasi iyi olmamis bence simdi tesekkur butonuna basmak yerine ya tesekkur yazisi yazmak gerekecek yada gormemisiz gibi davranacagiz..fisfisfis
ben iyiyim kardelen. bi bakiyim dedim kim var kim yok:sm_cool::sm_cool:ben iyiyim ya sizler nasılsınızşakkıdı
ben iyiyim kardelen. bi bakiyim dedim kim var kim yok:sm_cool::sm_cool:
nereye kayboldu bu hanimlar. herkes cok mesgul galiba bugün