Bütün iller Toplandık,Toplandık....

haklısınız geçiyo ama biraz delik deşik edipde geçiyo işte ..yada insan sıkıntı anında bunların çok büyük şeyler olmadığını fark edemiyo geçer herhalde bi kaç güne kadar...yada inşallah geçer diyeyim ..neyse bunada şükür ...konuşalım biraz açılırım ben ..bide söyleyim merak etmeyin ev arıyorum ona canım sıkılyo...
bu mevsimde ...ev sahibiyle ters düştükde biraz ..bi konuda anlaşamadık evin bir yerini yaptırmamız gerekiyodu o buna izin vermedi vs böyle işte...

hayırlısı olsun canım inşallah en yakın zamanda bulursunuz bir ev ALLAH Yardımcınız olsun...yerimseniben

selam kızlar ben geldim.nasılsınız.
kusuum üzme canını.belki anlaşırsınız yaza kadar idare edersin evinde.bu sogukta evmi aranır bacım.kiracı hakları var.hakkınızı arayın.öle çıkın demekle, artık evsahibi kiracıyı çıkartamıyo...öle pat diye ev nerde bulacan guzum...

canım bizde ev sahibiyle ters düşmüştük en azından bu sene zam yapmamasını istedik oda ısrar etti zam konusunda (500e oturuyoduk) şuan 350e oturuyorum biz evden çıktıktan sonra 3ay ev boş kaldı şimdide bizden daha aşagıya bi fiyata vermiş ev degiştirmek zor allah kolaylık versin canım tabi ev sahibinede akıl öptümkaydirigubbakcemile3

ay evet herkeslere hayırlı cumalar meryemtaze katılıyorum sana allah herkesin yardımcısı olsun ....hepinizi öpüyorum..ben bu gün gezmeye gidicem herhalde akşam kocişim gelmeden takılırım biraz...

selam arkadaşlar ben uzun zamandır girmiyordum hepiniz iyisinizdir inşallah hepinizi öpüyorum...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…