- 12 Temmuz 2006
- 7.199
- 345
- 363
selamlar nasılsınız bakalım ne var ne yok
ben çok kötüyüm moralim bozuk sen nasılsın...umarım hepiniz iyisinizdir...
ben çok kötüyüm moralim bozuk sen nasılsın...umarım hepiniz iyisinizdir...
haklısınız geçiyo ama biraz delik deşik edipde geçiyo işte ..yada insan sıkıntı anında bunların çok büyük şeyler olmadığını fark edemiyo geçer herhalde bi kaç güne kadar...yada inşallah geçer diyeyim ..neyse bunada şükür ...konuşalım biraz açılırım ben ..bide söyleyim merak etmeyin ev arıyorum ona canım sıkılyo...
bu mevsimde ...ev sahibiyle ters düştükde biraz ..bi konuda anlaşamadık evin bir yerini yaptırmamız gerekiyodu o buna izin vermedi vs böyle işte...
haklısınız geçiyo ama biraz delik deşik edipde geçiyo işte ..yada insan sıkıntı anında bunların çok büyük şeyler olmadığını fark edemiyo geçer herhalde bi kaç güne kadar...yada inşallah geçer diyeyim ..neyse bunada şükür ...konuşalım biraz açılırım ben ..bide söyleyim merak etmeyin ev arıyorum ona canım sıkılyo...
bu mevsimde ...ev sahibiyle ters düştükde biraz ..bi konuda anlaşamadık evin bir yerini yaptırmamız gerekiyodu o buna izin vermedi vs böyle işte...
selam arkadaşlar ben uzun zamandır girmiyordum hepiniz iyisinizdir inşallah hepinizi öpüyorum...kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?