Bütün iller Toplandık,Toplandık....

bana müsade kızlar.yarın işe gidecem .ben hala kk dayım.patron kovacak geç kalırsam işe.zati kriz bahane..kaydirigubbakcemile3 ALLAHA emanet olun

bendende tünaydın arkadaşlar bugün istbulda hava güzel biraz olsun soguklar kırıldı sizlerde havalar keyifler nasıl

tünaydin kizlar. nbr siniz. sehernaz bizim burda havalar her zamanki gibi kapkara. yagmur yaguyor, soguk:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ya kizlar ben giremeyeli buralarda bir suru degisiklik olmus tesekkurler yok CADIARZU sitede biraz arastirma yaptim ceza puanlari falan var ilginc gelismeler olmus.sizede oyle gelmiyormu:uhm: tesekkurlerin kalkmasi iyi olmamis bence simdi tesekkur butonuna basmak yerine ya tesekkur yazisi yazmak gerekecek yada gormemisiz gibi davranacagiz..fisfisfis

ayevet bende dün bi açtım teşekkürler gitmiş ..inş iyi olur site içindeki değişiklikler bölümüne bakmak lzaım..

nereye kayboldu bu hanimlar. herkes cok mesgul galiba bugün

selam kardelen iyi olduğuna sevinidim gelmiş geçmiş olsun...caınm umarım sende iyisindir..ben bu akşam binbirgeceyi izliyorum..bide eşim hala yatıyo içerde ib kaçgün böyle kaçak kaçak girerim..herhalde öptüm seni iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…