Bütün iller Toplandık,Toplandık....

ben memleketimdeyim .ama bende kardeş hasreti çekiyorum .kardeşlerimin hepsi dışarda ...gurbetlik gerçekten zor.senede 1 yada 2 kere görüşebiliyorum ...annemle ben varım sadece düzcede ...4 kardeşimde gurbette bi ablam adapazarında .ona yakınım ALLAH TAN ...

hayırlı cumalar tatlımmm.bak yinede annecin varmış yanındaaa bizim oda yokya bebbeğim yaaa:2:

selamlar

burasıda yağmurlu hemde ne yağmur
ve çok soğuk
kış geri geldi sanki

günaydın günaydınnn
-----------mirac kandiliniz mubarek olsun duanız orucunuz kabul olsun allah her daim yanımızda olsun amin --------------

selamlar .nasılsınız. bayadır gelemedim abimle eşi geldi erzurumdan .misafirlerim var ..yeni arkadaşımız gelmiş hoşgeldin bacım ...buralardada yagmur yagmakta hala .olsun yaz yagmuru gelip geçiyo ..hayırlı geceler

iyi geceler kıslar kaçak canel geldiiiiiiiiiiiiiivalla çeyizdi kınaydı düğünde öldüm geberdim sonunda kardeşimi baş göz ettim tam bitti derken abimin hanımı bel fıtığından ameliyat oldu 10 gün yanında kaldım pazar akşamı geldim belki yarın gene giderim tansiyonu düşüyomuş gel abla diyo ara ara giriyom faceye oyunlarıma bakıyom buraya fırsat kalmıyo valla hepinizi çok özledimmm hepinizi çooook öpüyorummmmmm

günaydın arkadaşlar
canelim çok geçmiş olsun canım .acil şifalar diliyorum .
kardeşinede mutluluklar diliyorum.

iyiyim canelim .her zamanki gibi.yaz yorgunlugu ...arada facede oyunlarında görüyorum seni .bu aralar pek takılamıyorum .abimler istanbula gittiler zaman bulup bakıyorum buralara.çok öpüyom bacım seni....

iyiyim canelim .her zamanki gibi.yaz yorgunlugu ...arada facede oyunlarında görüyorum seni .bu aralar pek takılamıyorum .abimler istanbula gittiler zaman bulup bakıyorum buralara.çok öpüyom bacım seni....

aynen bacım yaz yorgunluğu ewt fırsat buldukça çocuklardan giriyom bende öptüm bacım kendine iyi bak

selamlar
uzun zamandır yoktum hastalıklarla uğraşıyordum
farenjit oldum peşime oğlum oldu
neyseki atlattık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…