Bütün iller Toplandık,Toplandık....

günaydın arkadaşlar .
çok üzgünüm ....iki kardeş akciger kanserinden birer gün arayla vefat ettiler...köyümüzde yas var ...herkes üzüntülü.hele kız kardeşleri çok kötü durumda.artık uyutmak zorunda kaldılar :KK14::KK14:ALLAH IM GÜNAHLARINI affetsin .amin ...

günaydın arkadaşlar .
çok üzgünüm ....iki kardeş akciger kanserinden birer gün arayla vefat ettiler...köyümüzde yas var ...herkes üzüntülü.hele kız kardeşleri çok kötü durumda.artık uyutmak zorunda kaldılar :KK14::KK14:ALLAH IM GÜNAHLARINI affetsin .amin ...
[/QUOTE
ALLAH RAHMET EYLEISN:KK50:

hayırlı günler canlar .kimseler gelmez oldu artık topigimize....:KK14:
yaz olunca herkes biyerlerde galiba...

hey gidi günler hey ...eskiden ne güzel toplanırdık burda .şimdi kimseler gelmez oldu .bende arada bakıp çıkıyorum ...:KK5:

merhabaaalar öncelikle hayırlı iftarlar hayırlı ramazanlar :)
Bende Yarışmaya Alanya'dan katılıyorum :KK1::KK1:
Aslen hataylıyım ve memleketimi çok özledimm :)
Sizler nasılsınz ?
Ramazan nasıl geçiyor :)
Tatil benim için çok sıkıcı ve sıcak .
Evden dışarı çıkmıyorum ama çok sıkıldım artıkk :KK59:

merhabaaalar öncelikle hayırlı iftarlar hayırlı ramazanlar :)
Bende Yarışmaya Alanya'dan katılıyorum :KK1::KK1:
Aslen hataylıyım ve memleketimi çok özledimm :)
Sizler nasılsınz ?
Ramazan nasıl geçiyor :)
Tatil benim için çok sıkıcı ve sıcak .
Evden dışarı çıkmıyorum ama çok sıkıldım artıkk :KK59:

hg kayra .aynen buralarda sıcak ...ramazan güzel geçiyor .günler uzun ama hiç şikayet etmem ..

slmlar hayırlı ramazanlar nasılsınız bacılar ramazan iyi gidiyor çok şükür havalar biraz soğudumu ne:KK43::KK43:ewt bacım ya ne toplaşırdık burda inşallah gene buluşucaz en yakın zamanda emine teyzoşum istanbulda olduğu için giremiyo seher bacımda neti kapattı ama bayramdan sonra alıcak inşallah:KK71::KK71::KK71:

hayırlı aksamlar arkadaslar .canelım inşallah en kısa zamanda toplanırız.bek pc de oturamıyorum .boynum tutuldu esmer güzeli ve canelim sizler nasılsınız

hayırlı aksamlar arkadaslar .canelım inşallah en kısa zamanda toplanırız.bek pc de oturamıyorum .boynum tutuldu esmer güzeli ve canelim sizler nasılsınız
geçmiş olsun bacım ne ettin bakem ööle sen boynuna aman dikkat et fıtık neyim olmasın ben çekiyom onun acısını 4 senedirr bayramdan sonra gidicem bakalım ne diycek doktorum gene ameliayt diycekler ve bende kaçcam tabiisidi:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Günaydın güzel bayramlar neşeli şekerli tatlılı börekli çörekli dolmalı ve gezmeli bi bayram olsun dertleriniz bu bayramla bereber arkanızda kalsın iyi bayramlarrrr

abla günlerdir sağlık sorunlarıyla uğraşıyoruz oğlumun ve benim
havalar güzel diye kimse evde durmuyor hehalde
yaz olunca gezme tatil temizlik işleri çıkıyor

kızlar merabalarrrr
hepinize hayırlı günlerrr
ben geldimmm yaz tatilinide bitirdik şükür
nasılsınız kızlar hepiciğiniz iyisinizdir inşallah görüşmeyeli
özledim valla hepinizi sehernaza gidiyodum ama onunda neti kesik
çoook işim var 2 aydır ev kapalı yap yap bitmiyo iş
vakit buldukça görüşürüz hepiciğinizi çoook öptümmmmmmm:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

kızlar merabalarrrr
hepinize hayırlı günlerrr
ben geldimmm yaz tatilinide bitirdik şükür
nasılsınız kızlar hepiciğiniz iyisinizdir inşallah görüşmeyeli
özledim valla hepinizi sehernaza gidiyodum ama onunda neti kesik
çoook işim var 2 aydır ev kapalı yap yap bitmiyo iş
vakit buldukça görüşürüz hepiciğinizi çoook öptümmmmmmm:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

teyzoşum hoş geldinnnnn yaaa gez gez şimdi temizlik demiii allah kolaylık versin keşke yakın olsamda yardım etsem sana kocaman öptümmmmm:KK16::KK16::KK16:

X