Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bütün iller karma toplanalım ne dersiniz....ayrı illerde oturmamıza ragmen.başka illerdede yaşamışızdır hepimiz...mesela ben sakaryada dogdum.düzcede oturuyorum...nazilli,ısparta,sakarya,denizli illerinde yaşadım...ya sizler, hangi illerde yaşadınız.ve hala o ili unutamadınız..mesela ben nazilliyi asla unutamam.çocukluk yıllarım orda geçtii.arkadaşlarım ordaydı.zaman malesef hayat şartları bizi düzceye sürükledi... yinede benim baba topragım.çok seviyorum düzceyi...
iyidir abla
yaz temziliğimi bitirdim dinlenmedeyim
oğlumdan fırsat bulursam tabi :)
sen nasılsın?
nerde bu millet
hayırlı akşamlar :)
artık kimseler gelmez oldu
merhabalar ben adana doğumluyum adanada yaşıyordum tabiki evlendim kırklareli ye geldim ve burdanda başka bir şehre gidicem ordan başka ordan başka derken yani kısacası türkyeli oldum ne mutlu türküm diyene
merhabalar ben adana doğumluyum adanada yaşıyordum tabiki evlendim kırklareli ye geldim ve burdanda başka bir şehre gidicem ordan başka ordan başka derken yani kısacası türkyeli oldum ne mutlu türküm diyene
slm arkadaşlar bende kastamonudan.dogdum buyudum evlendım hala kastamonudayım.memnunum velasıl
tünaydınnnnnnn
kırşehirden sevgilerrrr
selamlarrrrrr öptümmmmmmmm
beni unutunuzmuuuuuuu
slm arkadaşlar bende kastamonudan.dogdum buyudum evlendım hala kastamonudayım.memnunum velasıl
hoşbuldum sayenizde değişik iller görüyorum evet ama mesela tam bir yıldır burdayım yeni yeni arkadaşlarım oldu yani koca bir yıl evden dıarı çıkmadım pek, eşimden başka arkadaşım yoktu, bu her gittiğim yerde böyle olacak gibi görünüyor. birde aileden sevdiklerimden uzaktayım. eşim var evet ama aile hasreti bambaşka bişey.hoş geldin bacım topigimize... hepimiz bu güzel yurdun evlatlarıyız...bence çok şanslısın degişik iller görüyosun .keşke bende öle olaydım ...hep aynı yerde olmak pek de güzel degil
merhaba canım hoş geldin
canım ikinci ortak topiğimiz
kastamonu çok güzel yaa annem oralı daha doğrusu bozkurtlu
dedemin yazlık evi var bozkurtta bizde sülalece oraya giderdik tatile
abanada denize girerdik ne güzel günlerdi
en son 2007 de gittim evlenmeden önce
ah ah yazları çocukluğum orda geçti birdaha ne zaman giderim kimbilir :26:
hoş geldin arkadaşım .
evet cnm.dahada güzelleştiriyolar sagolsunlar.bekleriz herzaman.şimdi nerede oturuyosun cnm?
hoşbulduk cnm teşekkurler