Bütün iller Toplandık,Toplandık....

selamm kıslarrrr
hepçiginizi çokkkk öpümmmm:KK9::KK9::KK9:
dışarı çıktım yorulup geldimm heryer çokk kalabaa beyaaa:84::84:

herkese günaydınlarrrrr...nasılsınız hanımlarrr?hazirana girdik ve hala sabahları soğuk bi havayla uyanıyoruz yaaaa yiteeeerrrr:)

herkese günaydınlarrrrr...nasılsınız hanımlarrr?hazirana girdik ve hala sabahları soğuk bi havayla uyanıyoruz yaaaa yiteeeerrrr:)

Slm canım siz yine sadece sabah soğuk hava ile uyanıyormuşsunuz biz hala güneşe hasretiz ne bitmez yağmurlarmış yahuuu güneş görmek istiyorum :KK52:

Slm arkadaşlar hepinize vallahi giremiyorum iyisinizdir umarım benim yerimede güneş altında gezinn :KK52:

Slm canım siz yine sadece sabah soğuk hava ile uyanıyormuşsunuz biz hala güneşe hasretiz ne bitmez yağmurlarmış yahuuu güneş görmek istiyorum :KK52:

Slm arkadaşlar hepinize vallahi giremiyorum iyisinizdir umarım benim yerimede güneş altında gezinn :KK52:

ayy kıyamam sanaaa vallaha şu 2gündür yanıyo istanbul canım yaa seni çağırıyorr sanki gellll istanbula diyeee...aman kuzum soğuk soğuk diyordum şimdide sıcak diye dert yanıyorum ne biçim insanım bilmem:KK53:markete gidip geliyorum pişiyorum resmen bebekle

X