Bütün iller Toplandık,Toplandık....

günaydınlarrrrr
hadi denef bacım az kalmış kaynana giderse bol bol gez stres at acısını çıkar
bize doğruda gel sakaryaya ah ne iyi olur gelsennnn

canımmyaaa gezz doya doya at sıkıntılatını bende gezcemmde kimseyi bulamıyorum tekde gezmeyi sevmiyorum komşum var calışıyo akşam gelince onunla cıkıyoruz o bile yetiyo bana

seherim sen adapazarına gel hep beraber dertleşek şöle .cidden diyom gelecegin zaman haber uçur... kaynana bende olmazsa gelirim inan sizlerle tanışmaya

slm kıslarrr şşşşşttttttttttt ne olliiiii bakııım ööle bensiz toplanmalar felannn valla uçaklan gelirim haa 2 gün boş bıraktım şuralarııı neler olmuş yaww :95::95::95:

seherim sen adapazarına gel hep beraber dertleşek şöle .cidden diyom gelecegin zaman haber uçur... kaynana bende olmazsa gelirim inan sizlerle tanışmaya
inş denefimm bacılar buluşması süperrr vala bende çokk istiyrumm

slm kıslarrr şşşşşttttttttttt ne olliiiii bakııım ööle bensiz toplanmalar felannn valla uçaklan gelirim haa 2 gün boş bıraktım şuralarııı neler olmuş yaww :95::95::95:

bacımmm ayarla kendini her an buluşabilirizz

selam millet ..buluşmak inan çok istiyorum .haydeç ablamda gelir, sakaryalılarda gelir buluşmaya .süper bir gün olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…