• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

selam arkadaşlar
sehernazdayım gelmişken yazayım dedim
yarın eve geliyorum sakaryaya tatil bitiyo artık
denefim iyi olduğuna sevindim sigarayı bırakmaya çalışıyodun
ne durumlar kayınvalide sendeymiş allah kolaylıklar versin:9:

selam arkadaşlar
sehernazdayım gelmişken yazayım dedim
yarın eve geliyorum sakaryaya tatil bitiyo artık
denefim iyi olduğuna sevindim sigarayı bırakmaya çalışıyodun
ne durumlar kayınvalide sendeymiş allah kolaylıklar versin:9:

sigara içmiyorum ablam...inşallah içmem bir daha... ..kayınvalidede bende.hepsi üst üste geldi .bide sinirli olmayayım diye mücadele ediyorum...
seher bacıma çok selamlar ....iyi yaptın ablam tatildeyken gez stres at .. .:16:

slm arkadaşlar nasılsınız güsel geçen bi tatilin daha sonuna gelmiş bulunuyoruz valla biz süper tatil yaptık teyzoşum seher bacım hep beraber anama gittik teyzemler 1 gece kaldı ama harika bir gün geçirdik ya teyzoşum sabahımızı hiç unutamıycam valla:9::9::9::9:

selam canlar
geldim sakaryadayım
denefim nasılsın sigaraya direndiğine sevindim
başaracaksın allahın izniyle sağlık sıhhat gibisi yok
denefim valla baya sıtres attım gezdik ama sevdiklerim
herkez orda biraz zorrrr ama teyzoşumunda dediği gibi iyi geçti
bi tatilide bitirdik teyzoşum sabahı bende aklıma geldikçe gülüyorummm:9::9::9::9::9:

hayırlı kandiler arkadaşlar .kandilinizmübarek olsun .dualarımız kabul olsun inş...
oh ne güzel teyze ,yegen ,kardeş ne güzel stres atmışınız .darısı başıma .nisanda yegenimin dügünü var bizde bütün kardeşler toplanıyoz , kaynatacaz .o günü sabırsızlıkla bekliyorum .
evet sigara halaaaaaaaaa içmiyorum çok şükür Allahım a :64:

tünaydın arkadaşlar:71:
bugün gendime izin verdim heç iş yapmıyacam yap yap nereye kadar:1::21:
çokta soğuk valla hani derlerya çivi kesiyo aynen öyle soğuk :53:
üst komşumu çağırayımda bi kayfe içek içimiz ısısnsın :7:hepiciğinizi öptümmmm:16::16::16::16:

selamlar herkese
umarım herkes iyidir
görüşmek üzere...

2 kere çıkmış benim net kafayı yedi benim gibi :))

Son düzenleme:
hg seherim hg derya bacım...
evet seherim cigarayı bıraktım gibi bişey ..ama çok zor oldu .2 gün sonra 1 ay olacak :)))
derya bacım sen nasılsın .bayadır gelmedin ..ben çok şükür iyiyim .cigarayı bırakma çabasındayım :66:

iyiyim ablacım
oh ne güzel abla her insan bir anda bırakamaz ben nefret ediyorum sigaradan hiçte özenip merak etmedim şanslı görüyorum kendimi bu konuda :87:

Back