• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

günaydın canlar .yine yine ben :9:
burasıda soguk .benim için fark etmiyo ben evden hala çıkamıyorum ..inşallah bu cumartesi kaynanayı gönderince bol bol gezecem ...yagmurda yürüyecem inanın okadar bunaldım evde:14:

günaydınlarrrrr:9:
hadi denef bacım az kalmış kaynana giderse bol bol gez stres at acısını çıkar
bize doğruda gel sakaryaya ah ne iyi olur gelsennnn:66::64::64::64::9::9:

günaydın canlar .yine yine ben :9:
burasıda soguk .benim için fark etmiyo ben evden hala çıkamıyorum ..inşallah bu cumartesi kaynanayı gönderince bol bol gezecem ...yagmurda yürüyecem inanın okadar bunaldım evde:14:

canımmyaaa gezz doya doya at sıkıntılatını bende gezcemmde kimseyi bulamıyorum tekde gezmeyi sevmiyorum komşum var calışıyo akşam gelince onunla cıkıyoruz o bile yetiyo bana
:16::16::16:

seherim sen adapazarına gel hep beraber dertleşek şöle .cidden diyom gelecegin zaman haber uçur... kaynana bende olmazsa gelirim inan sizlerle tanışmaya :66::66:

slm kıslarrr şşşşşttttttttttt ne olliiiii bakııım ööle bensiz toplanmalar felannn valla uçaklan gelirim haa 2 gün boş bıraktım şuralarııı neler olmuş yaww :95::95::95:

seherim sen adapazarına gel hep beraber dertleşek şöle .cidden diyom gelecegin zaman haber uçur... kaynana bende olmazsa gelirim inan sizlerle tanışmaya :66::66:
inş denefimm bacılar buluşması süperrr vala bende çokk istiyrumm:64::64::64:

slm kıslarrr şşşşşttttttttttt ne olliiiii bakııım ööle bensiz toplanmalar felannn valla uçaklan gelirim haa 2 gün boş bıraktım şuralarııı neler olmuş yaww :95::95::95:

bacımmm ayarla kendini her an buluşabilirizz:64::64::64:

selam millet ..buluşmak inan çok istiyorum .haydeç ablamda gelir, sakaryalılarda gelir buluşmaya .süper bir gün olur bence:66::66:

Back