ccanelim niye şok olcaz bacım .bak merak ettim şimdi ?
canelcim de bakem niyeeee:44::97::82:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ccanelim niye şok olcaz bacım .bak merak ettim şimdi ?
Ankarada doğdum iskenderun,antep yaşadım.afyonda okudum şimdide denizlide yim 2 sene sonra nerde olurum bilinmez![]()
c
canelcim de bakem niyeeee:44::97::82:
nie olcek şimdi bacılarım beni nasıl biliyolardır bende bööle yarım dünya çıkınca karşılarınaamannnn boşverin gıııı benim içim ince
dışım kalın olmuş ne yazar
![]()
Ankarada doğdum iskenderun,antep yaşadım.afyonda okudum şimdide denizlide yim 2 sene sonra nerde olurum bilinmez![]()
nie olcek şimdi bacılarım beni nasıl biliyolardır bende bööle yarım dünya çıkınca karşılarınaamannnn boşverin gıııı benim içim ince
dışım kalın olmuş ne yazar
![]()
emine ablam seherim canelim![]()
oleyyyyy yarın kaynana gidiyooo
çok şükür 2 ay rahatımm ...o gelesiye kadar stres atarım bari![]()
oleyyyyy yarın kaynana gidiyooo
çok şükür 2 ay rahatımm ...o gelesiye kadar stres atarım bari![]()
anaaammmm ne kaaa sevindim bacım senin adına gez bacım keyfini çıkar 2 ay enerji topla bariii:119:anaaamm bende bugün çok yoruldum gündüz kurana gittim mükemmel bir toplantıydı yaaa akşamada kardeşimle nişanlısı geldiler bir içli köfte yapmışım barnaklarını yediler yaniii ne kadar görgüsüsüzümmm haaama napıyım güsel yapmıştımm
![]()
anaaammmm ne kaaa sevindim bacım senin adına gez bacım keyfini çıkar 2 ay enerji topla bariii:119:anaaamm bende bugün çok yoruldum gündüz kurana gittim mükemmel bir toplantıydı yaaa akşamada kardeşimle nişanlısı geldiler bir içli köfte yapmışım barnaklarını yediler yaniii ne kadar görgüsüsüzümmm haaama napıyım güsel yapmıştımm
![]()
selam dostlar .bu arada derya bacım bayadır gelemedi .odamı bizi terk eyledi acep![]()
mutlu hafta sonları kıslarrr yaw ben gen grip olmuşum bu ne yaa artıık benimki keçi deyil bunu anladım galiba öküz gribi ööle duruyo gitmiyoo![]()