• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

:16:denefimm kim tutar seni artıgınn demiii gez toz caylar kayfelerr:32: (cigara) yokk :

canelimmm yiterrr iyleşş beee hadi gezmelere gitcezzz:10::10

bacımmm ütülerii koçişine yaptırr boş boş oturuyooo:84::84:

mutlu hafta sonları kıslarrr yaw ben gen grip olmuşum bu ne yaa artıık benimki keçi deyil bunu anladım galiba öküz gribi ööle duruyo gitmiyoo:43::43:

geçmiş olsun canım ....bi tane maden suyu sodaya yani ..içine bi tane gripin at .bide az limon sık .turp gibi olursun canımcım ..

selam canlarrrr:9:
bugün en sevmediğim işi yapmaya çalışıyorum ütü:19:
sonra görüşürüzzzz:9::9:

oy oy kolay gelsin ablam bende hiç sevmiyorum ütü yapmayı:50:

:16:denefimm kim tutar seni artıgınn demiii gez toz caylar kayfelerr:32: (cigara) yokk :

canelimmm yiterrr iyleşş beee hadi gezmelere gitcezzz:10::10

bacımmm ütülerii koçişine yaptırr boş boş oturuyooo:84::84:

hehe kimse tutmasın beni :9: havalarda azıcık sıcak olsa iyi olacaktı .aman bunada şükür :64:

bende tünaydın deyimmm bacılarrr:16::16::16:
çooooook sogukkkkk donuyorummmm :18::18::18:
birazcık kar yagsaydı bari kuru kuru sogukkkk:84::84:

tünaydın canlar .tünaydın seherim .komşum dogum yaptı 2 gündür telaşedeyiz ...yanına gidiyoz falan .yeni bebek muhteşem bişey... dün karnındaydı bugün kollarında darısı başımıza demekten başka aklıma bişey gelmiyo:(

selamlar kizlar ben geldim nasilsiniz insallah iyisinizdirrrrrrrr:64::16::16::16:

oleyyyyy ablam gelmiş hoş geldin ablam..:16::16::16::16:
beni kırmadıgın için teşekkürler ...inan senin yazılarını burda görmekten çok mutlu oluyorum ...
yine gel yine bekleriz :71:

Son düzenleme:
emine ablam dogum günün kutlu olsun .saglıklı uzun ömürler diliyorum .sevdiklerinle çok uzun yıllar yaşayasın inşallah :71::71::71::16:

tünaydın canlar .tünaydın seherim .komşum dogum yaptı 2 gündür telaşedeyiz ...yanına gidiyoz falan .yeni bebek muhteşem bişey... dün karnındaydı bugün kollarında darısı başımıza demekten başka aklıma bişey gelmiyo:(

allahım herkeze hayırlı evlatlar versinçok güzel duygu olmayanada tatdırsın rabbim:9:

selamlar kizlar ben geldim nasilsiniz insallah iyisinizdirrrrrrrr:64::16::16::16:

hoş geldin biitosummm iyiyiz şükür seni görmek ne güzel buranın yeride bi başka ya gel her zaman:9::9::9:
oleyyyyy ablam gelmiş hoş geldin ablam..:16::16::16::16:
beni kırmadıgın için teşekkürler ...inan senin yazılarını burda görmekten çok mutlu oluyorum ...
yine gel yine bekleriz :71:

hayırlı cumalar canlarrr:9::9:
denefim yeğenlerinede yeni yaşları kutlu olsun allah hayırlı uzun ömürler versin:9:

bu arada derya bacım yine gelmedi .inşallah bi aksilik yoktur :59::59:

geldim abla sıkıntı yok çok şükür iyiyiz. bugün aşı olduk oğlumla o iki bacağından ben kolumdan. keşke o aşı olurken acısını ben çeksem çok ağladı kuzuşum :5:

emine abla geçmiş doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara herşey gönlünce olsun :71:

bitomm hoş geldinnn bacımmmmm sensizz olmazzz demi denefimmm:16::16:

deryacımm geçmişler olsunnnn:71: ayyy bende hiçç sevmemm igneyii:84:

geldim abla sıkıntı yok çok şükür iyiyiz. bugün aşı olduk oğlumla o iki bacağından ben kolumdan. keşke o aşı olurken acısını ben çeksem çok ağladı kuzuşum :5
emine abla geçmiş doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara herşey gönlünce olsun :71:

geçmiş olsun aşılarında faydaları var olmadan da olmuyo deryacım:9:

doğum günüm içinde çok teşekürler canım allah hepimize sağlıklı uzun ömürler versin:71::71:

sakryadan hepinize sıcacık bir gün dilerimmm:9:
hava bugün güzel tadını çıkarın hafta içi kar geliyo:66::21:

Back