Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadaşlar .
hg seherim ..nerelerdesin,neler yapıyosun
yavaş yavaş toplanmaya başladık ...
emine ablam derya bacım sizlerede hayırlı cumalar .biraz geç oldu ama kusura bakmayın artık![]()
hayırlı geceler emine ablam arada ugruyodum ama baya zamandır ugramamıştım iyisinizdir umarım bi kızım oldu şuan 3aylık olmak üzere adı betül rabbim olmayanlarada nasip etsin onla ugraşıp duruyorum inşallah artık sık görüşürüz çok öptüm ablam:90:
keyifler idare eder emine ablam .sadece soguk :18:
hayırlı geceler emine ablam arada ugruyodum ama baya zamandır ugramamıştım iyisinizdir umarım bi kızım oldu şuan 3aylık olmak üzere adı betül rabbim olmayanlarada nasip etsin onla ugraşıp duruyorum inşallah artık sık görüşürüz çok öptüm ablam:90:
saol bacımm napimm bi yegen yanımda gündüzleri ben bakıyom okul cıkışı bana geliyo
işte böle vakit geciyo arada çok sıkılırsam emine bacıma gidiyom beni gezdiriyo adayı çok begendim küçük yerler daha sakin güzel
ewt bacımm toparlanalım demi buranın tatı başka yaa.![]()
emine ablam ayazlar başladı sabah her taraf buz oluyooo :18:
selam millet nasılsınız .
seher bacım bende burda yürümeye kimseyi bulamıyorum .yalnız çıkmak benimde işime gelmiyo
yakın olaydık beraber yürürdük bacım
valaaaa yolları aşındırıdıkk yürümektenn bacımmm![]()