• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

hayırlı geceler emine ablam arada ugruyodum ama baya zamandır ugramamıştım iyisinizdir umarım bi kızım oldu şuan 3aylık olmak üzere adı betül rabbim olmayanlarada nasip etsin onla ugraşıp duruyorum inşallah artık sık görüşürüz çok öptüm ablam:90:

selam arkadaşlar .
hg seherim ..nerelerdesin,neler yapıyosun
yavaş yavaş toplanmaya başladık ...
emine ablam derya bacım sizlerede hayırlı cumalar .biraz geç oldu ama kusura bakmayın artık:28:

saol bacımm napimm bi yegen yanımda gündüzleri ben bakıyom okul cıkışı bana geliyo
işte böle vakit geciyo arada çok sıkılırsam emine bacıma gidiyom beni gezdiriyo adayı çok begendim küçük yerler daha sakin güzel
ewt bacımm toparlanalım demi buranın tatı başka yaa.:16:

hayırlı geceler emine ablam arada ugruyodum ama baya zamandır ugramamıştım iyisinizdir umarım bi kızım oldu şuan 3aylık olmak üzere adı betül rabbim olmayanlarada nasip etsin onla ugraşıp duruyorum inşallah artık sık görüşürüz çok öptüm ablam:90:

hg canımm ewt bende ugrayamadım uzun zamandır. hayırlı olsun bebişin :emir_bebek::nazar: iyi günlrde büyüt canım öpüyorum.:16:

bizlerde iyiyiz meryemim
bebişin çok tatlı ya resimde maşallah :nazar:evetyea artık uğra burayadagörüşmek üzere öptümmmm:9::9:

ALLAH nalı bablı büyütsün canım ...amin canım inşallah ALLAHIM OLMAYANLARADA evlat sevgisini tattırsın ..

saol bacımm napimm bi yegen yanımda gündüzleri ben bakıyom okul cıkışı bana geliyo
işte böle vakit geciyo arada çok sıkılırsam emine bacıma gidiyom beni gezdiriyo adayı çok begendim küçük yerler daha sakin güzel
ewt bacımm toparlanalım demi buranın tatı başka yaa.:16:

adapazarını çok seviyorum bende .nede olsa orda dogmuşum :9:..iyiki benimde ablam orda bende ablamın sayesinde adapazarını gezme fırsatı bulabiliyorum .hep gel seherim özletme kendini emi ...ALLAHA EMANET OL

selam bacılarrr hepinize güzel bi hafta olsunn:16::16::16:
bugün ist güzel bi hava var ama gezmeye kimseyi bulamadım evde oturuyom :43::43:

selam millet nasılsınız .
seher bacım bende burda yürümeye kimseyi bulamıyorum .yalnız çıkmak benimde işime gelmiyo :(
yakın olaydık beraber yürürdük bacım

günaydınmı diyem tünaydımı :9:
emine ablam ben hala miskin miskin pc başında sörf yapırem :60:
benimde canım heç iş yapmak istemiyo .pazar yapmaya gidecem hala oturuyorum .soguk da canım evden çıkmak istemiyo ..

:nazar:canlarım sevdiklerim iyi akşamlar aaa bu topiği bulan kadar canım çıktı yaaaa
ozledim sizleri ama her gün selamlarınızı alıyorum kk eskisi gibi şenlenseeeeeee:1::1::1::1::1:
ne kadar iyi olurrrr sakarya buluşmalrını ankara buluşmalarını ozledik yaaaaaaaa:37::37::37::37::37:

esmerim tabiki canlancakkkk eski dostlar birbirini unutmazz demii:16::16::16::16:
ben hepçiginizi çook seviyorumm:1: kk ilk sizler tanıdım üzüntülü neşeli günlerimizi paylaşdıkk

herkeze günaydınlarrrrr
ben bugün pek hamaratım erkenciyim
denefim bilirsin burda erenleri oraya komşumlan güne gidecem
dedik biraz erken çıkıp çarşanba pazarınıda gezerik havada güzel
akşam dönünce görüşürük hepiciğininiziöptümmmm:71::71::71:

bende iyi gecelr deyimm hepçiginizeee :9:
iyi yapmışın emine bacımm gezmeden olmuyo:10:
anlat bakalımm neler yaptınızzz:32::32: yoksam yandan yandanmı yaptınızz:52:

Back