• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛.*★2011★ yeniyıl'da★* 。*˛.
˛°_██_*.。*./ ♥ \ .˛* .˛。.˛.*.★*herşey*★ 。*
˛. (´• ̮•)*.。*/♫.♫\*˛.* ˛_Π_____.♥gönlünüzce olsun♥ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. *。2011
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ ...★..***

:16: :16: :16: :16: :16: :16: :16:
:64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:

sagolasın canım .seninde herşey gönlünce olsun :16:

yeni yıla girdik .bi yaş daha büyüdük :9:
zaman koşturuyo sanki.
yeni yılda herşey gönlümüzce olsun .ailelerimizle bir ömür boyu mutlu saglıklı yaşlanalım inşallah ..

yeni yıla girdik .bi yaş daha büyüdük :9:
zaman koşturuyo sanki.
yeni yılda herşey gönlümüzce olsun .ailelerimizle bir ömür boyu mutlu saglıklı yaşlanalım inşallah ..

aynen öyle abla zaman ne çabuk geçiyor :53: amin amin.

2011 ilk selamı benden olsun :))))):16:
selam yurdumun güzel insanları

a.s abla güzellikler getirir inşallah 2011 :119:

selam canlar iyi pazarlar
kızlar iyi dileklerinize katılıyorum
inşallah yeni yıl 2011 hepimize iylikler getirsin aminnn:71::71:

selam canlar
sakaryadan sevgiler:9:
yağmurlu soğuk bir hava var
ama ben size sıcacık bir gün diliyorummmm:71::71:

merhabalar herkese :54:
oğlumu aşıya getirdik bugün. iki bacağından bir omzundan 3 tane aşı oldu. o kadar ağladı ki içim gitti :59: birde ağlarken kurtar beni der gibi bakışları gözümün önünden gitmiyor :14: ne kadar soğuk kanlı olmaya çalışsamda yapamadım :50: ateşi çıkabilir şişlikler oluşabilirmiş. zor bir gece bekliyor bizi Allah yardımcımız olsun :5:

merhabalar herkese :54:
oğlumu aşıya getirdik bugün. iki bacağından bir omzundan 3 tane aşı oldu. o kadar ağladı ki içim gitti :59: birde ağlarken kurtar beni der gibi bakışları gözümün önünden gitmiyor :14: ne kadar soğuk kanlı olmaya çalışsamda yapamadım :50: ateşi çıkabilir şişlikler oluşabilirmiş. zor bir gece bekliyor bizi Allah yardımcımız olsun :5:

geçmiş olsun canım .eeee analık işte bu .için gitsede onun iyiligi için canım ..

burasıda çok soğuk aşımız olmasa bebekle çıkılacak hava değil aman hastalıklara dikkat :2: sıcaktan şikayet ettiğim günleri arıyorum valla :101:

ablalarım nasılsınız görüşmeyeli ben bütün gün kızla ugraşmaktan eskisi gibi ugrayamıyorum kendinize iyi bakın çok öptüm iyi geceler:54:

valla deryacıgım ben hiç sıcaktan şikayetçi degilim .çok seviyorum sıcagı .en azından bahçeye çıkıyorum .çok sıcak olunca giriveriyorum duşa .rahatlıyorum .sogugu hiç sevmiyorum..evimde sobalı bi odada tıkalı yaşamak zor ya..istedigim gibi temizlik yapamıyorum en çok da ona sinir oluyorum :84:

Back