• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

iyi akşamlar arkadaşlar
esmerim hoş geldin
izdende kırşehire selamlar :9:
deryacım sağol canım

Son düzenleme:
selam arkadaşlar
emine ablam çok geçmiş olsun .aman dikkat et kendine .ilaçların varsa düzenli kullan ...
deryacıgım çok geçmiş olsun ...ama üzülme ufakken sünnet olması daha iyi işte .çabucak iyileşir.benim arkadaşımda daha 8 aylık bebegini sünnet ettirmek zorunda kaldı ...
canelim seherim esmerim sizler nasılsınız...hepinizi çok öpüyorum ..
ay bu arada sigarayı içmeyişimim 3 .günü .oy oy günleri saymıyorum ama ilk 2 gün çok zor geçti .bugün daha iyiyim ...agzımda sakız çigneyip duruyom habire:51::51:

:34:iyi akşamlar
cumanız mubarek olsunnnnnn:54:
kırşehirden selamlarrrrrrrrrrr:54::54::54::54::54::54::54:
bende sizlere:71::71::71: çok selam olsun kardeşlerimmmmmmmmmmmmmmmm:54::54::54:

selam arkadaşlar
emine ablam çok geçmiş olsun .aman dikkat et kendine .ilaçların varsa düzenli kullan ...
deryacıgım çok geçmiş olsun ...ama üzülme ufakken sünnet olması daha iyi işte .çabucak iyileşir.benim arkadaşımda daha 8 aylık bebegini sünnet ettirmek zorunda kaldı ...
canelim seherim esmerim sizler nasılsınız...hepinizi çok öpüyorum ..
ay bu arada sigarayı içmeyişimim 3 .günü .oy oy günleri saymıyorum ama ilk 2 gün çok zor geçti .bugün daha iyiyim ...agzımda sakız çigneyip duruyom habire:51::51:

iyi geceler canlar
denefim iyiyyim ilaçlarım var tansiyon ilacı içiyom emme bişiler takınca tansıyon tavan yapıyo
idare ediyoz
senin adına sevindim denefim sigarayı birakıyon biraz sabır inşallah başarırsın:9:

günaydınlarrrrrr
hepinize iyi hafta sonlarııı:9:
nasılsınız ben çook yorgunum ya temizlik yaptım:21:
sabah kalktım sanki üstümden dozer geçmiş gibi bütün kemiklerim ağrıyo:53:
neyse kahvaltımı yapayım :56:ilaç alayımda kendime gelem:62:
hepiciğinizi öpüyorummmmmm:71::71::71::71::71::71:

günaydınlarrrrrr
hepinize iyi hafta sonlarııı:9:
nasılsınız ben çook yorgunum ya temizlik yaptım:21:
sabah kalktım sanki üstümden dozer geçmiş gibi bütün kemiklerim ağrıyo:53:
neyse kahvaltımı yapayım :56:ilaç alayımda kendime gelem:62:
hepiciğinizi öpüyorummmmmm:71::71::71::71::71::71:

hayırdır teyzoşum tansiyon felan bi durummu var bak 15 tatile az kaldı sakın hasta olayım demee tarihe geçicek bi toplantıyı ertelemeyelimmm:46::46:

hayırlı akşamlar arkadaşlar
emine ablam bugün sigarayı içmedigim 4.gün bakalım Allahımında yardımıyla inşallah bırakırım .
canelim bende gelemmi toplantıya ne toplantısı o bakem :23:

iyi akşamlar herkese :54:
sigarayı bırakmışsın denef abla :46:
eşime de bıraktırdım 5-6 aydır içmiyor :16:

Iyi akşamlar ben geldim kıslar nasılsınızzzzz:34:
Kırşehirden selamlar sevgilerrrr saygılar hepinize kuçak doluuu selam larrrrrr:3::3:
Kar yağmadı ama çok soğuk hava inş kar yağarda havanın soğukluğu giderrr:34:

hayırlı akşamlar arkadaşlar
emine ablam bugün sigarayı içmedigim 4.gün bakalım Allahımında yardımıyla inşallah bırakırım .
canelim bende gelemmi toplantıya ne toplantısı o bakem :23:

bacım sana sigarasız mutluluklar dilerimm:16:rabbim yardım eder inşallah bacımm ne demek tabiiisiide gell teyzoşum 15 tatilde istanbula gelicek inşallah seher bacım ben anneme baskına gidicezz :66::64:

Son düzenleme:
selam dostlarım .nasılsınız .evet canelim bu sefer çok azimliyim sigaradan kurtulmak için .bugün 8 .gün aslında şu 1 ayı bi atlassam baya rahatlıcam ...
derya bacım gelmez oldu umarım bişey yoktur en kısa zamanda aramıza döner .diger arkadaşları zaten facede görüyoruz konuşmasakta:1:

iyi akşamlar
buralardayım ablacımda pek fırsat bulamıyorum eskisi gibi. ev işleri yemek minik yaramazım derken çok yoruluyorum.

Back