• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

sıcağı seviyorum ama bu yaz çok kötüydü çok bunaldım. hamileliğimin son aylarından olsa gerek geceleri uyuyamıyordum gecenin bi vakti kalkıp duş alıyordum evde hep salaş şeyler giyiyordum ütü ve yemek yapmak tam bir eziyetti elimde pervaneyle dolaşıyordum evde :9: dışarda da evde de ateş basmaları oluyordu.

bu gece herkes nöbette anlaşılan :9:

tekrardan iyi geceler ablalarım ben kaçar uyutmaya çalışayım şu yaramazı :54:

günaydın arkadaşlar biraz gec oldu ama yeni yılınız kutlu osun saglık ve huzurla gecsin inş:16:
bacımm ohh yürüyüşünde yapmışınn
yaa ben çokk tembelim yeni kaktım
burda yürüyüş yapmaya yerde bulmak sorun
sen orda mıs havada yapılmazmıı yüryüş demii
:16::16:

günaydın arkadaşlar biraz gec oldu ama yeni yılınız kutlu osun saglık ve huzurla gecsin inş:16:
bacımm ohh yürüyüşünde yapmışınn
yaa ben çokk tembelim yeni kaktım
burda yürüyüş yapmaya yerde bulmak sorun
sen orda mıs havada yapılmazmıı yüryüş demii
:16::16:

gel bacım beraber yürüyek ben seni her gün yürütürüm

selam arkadaşlar .
hg seherim ..nerelerdesin,neler yapıyosun
yavaş yavaş toplanmaya başladık ...
emine ablam derya bacım sizlerede hayırlı cumalar .biraz geç oldu ama kusura bakmayın artık:28:

olsun ablacım.
3 aydır kayınvalidemde kalıyorduk yarın anneme geçiyoruz 1 hafta kalıcaz orda net yok. ordan da kendi evimize geçiyoruz çok mutluyum :8:
yani demek istediğim 1 hafta buralardan uzak kalıcam tekrar görüşene kadar iyi bakın kendinize :5:

olsun ablacım.
3 aydır kayınvalidemde kalıyorduk yarın anneme geçiyoruz 1 hafta kalıcaz orda net yok. ordan da kendi evimize geçiyoruz çok mutluyum :8:
yani demek istediğim 1 hafta buralardan uzak kalıcam tekrar görüşene kadar iyi bakın kendinize :5:

güle güle git deryacım görüşmek üzere :9:

iyi günlerrrr
keyfler nasıl bakem
hepinizin hafta sonu neşeli olsun
ben bi çarşı pazar edem yarın misafirlerim var :16::16:

olsun ablacım.

sende kendine iyi bak canım .ALLAHA emanet ol:16:

Back