ablalarım nasılsınız görüşmeyeli ben bütün gün kızla ugraşmaktan eskisi gibi ugrayamıyorum kendinize iyi bakın çok öptüm iyi geceler![]()
kız meryemim bebişin olmuş
yazdında benmi görmedim
hadi hayırlı olsun güle güle büyüt bebişini
![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ablalarım nasılsınız görüşmeyeli ben bütün gün kızla ugraşmaktan eskisi gibi ugrayamıyorum kendinize iyi bakın çok öptüm iyi geceler![]()
günaydın emine abla
oh ne güzel soğuk falan dinlemiyorsun![]()
günaydın arkadaşlar biraz gec oldu ama yeni yılınız kutlu osun saglık ve huzurla gecsin inş
bacımm ohh yürüyüşünde yapmışınn
yaa ben çokk tembelim yeni kaktım
burda yürüyüş yapmaya yerde bulmak sorun
sen orda mıs havada yapılmazmıı yüryüş demii
![]()
selam arkadaşlar .
hg seherim ..nerelerdesin,neler yapıyosun
yavaş yavaş toplanmaya başladık ...
emine ablam derya bacım sizlerede hayırlı cumalar .biraz geç oldu ama kusura bakmayın artık![]()
olsun ablacım.
3 aydır kayınvalidemde kalıyorduk yarın anneme geçiyoruz 1 hafta kalıcaz orda net yok. ordan da kendi evimize geçiyoruz çok mutluyum
yani demek istediğim 1 hafta buralardan uzak kalıcam tekrar görüşene kadar iyi bakın kendinize![]()
olsun ablacım.
3 aydır kayınvalidemde kalıyorduk yarın anneme geçiyoruz 1 hafta kalıcaz orda net yok. ordan da kendi evimize geçiyoruz çok mutluyum
yani demek istediğim 1 hafta buralardan uzak kalıcam tekrar görüşene kadar iyi bakın kendinize![]()