Bütün iller Toplandık,Toplandık....

yok mu abla :44: tabi bunlar tatlı sıkıntılar ne olursa olsun şikayetçi değilim

malesef yok canım .... ben 3 tane bebegimi kaybettim hamileyken .kan pıhtılaşması sorunum varmış ...varmış diyorum çünki en son ki bebegimi kaybettikten sonra bizim araştırmamızla bulundu .doktorların aklına bile gelmedi araştırmak ...olabilir herkes yaşıyor sizin yaşadıgınızı deyip başlarından attılar bizi .onlar için önemlimi, evlat kaybeden bizdik ..:14:

malesef yok canım .... ben 3 tane bebegimi kaybettim hamileyken .kan pıhtılaşması sorunum varmış ...varmış diyorum çünki en son ki bebegimi kaybettikten sonra bizim araştırmamızla bulundu .doktorların aklına bile gelmedi araştırmak ...olabilir herkes yaşıyor sizin yaşadıgınızı deyip başlarından attılar bizi .onlar için önemlimi, evlat kaybeden bizdik ..:14:

ablacım çok üzüldüm yaa ne kadar zor günler geçirmişsin :50: birde herkes yaşıyor diyorlarmış onlara göre ne kadar da basit herşey :59: yazıklar olsun böyle doktorlara bizde kendimizi onlara emanet ediyoruz :36:
doğum yaptığım gün benim gibi doğuma gelen başka birinin bebeğide karnında pisliğini yutmuş ki hastaneye geldiğinde canlıymış. ihmale bakarmısın yaa :20:

herkeze iyi akşamlar
nasılsınız kızlar
evet melikecim bende malatyalıyım

aaa ne güzel canım benim bizde 5 ay oldu geleli tayinimiz cıktı eşim poliss burdayız bakalım alışmaya calışıyoruz güzel sakin ama çok kalabalık hele trafige girince cıkamıyoz :1: sen nerdesin canım suanda :29: :16:

hg canım ...malatyaya sevgiler :71:
çok tesekkürler defnecim burdan da hepinize sevgilerrrr :29: :16:

hoşgeldin canım

çok tesekkürler deryacımm :29: :16:

ablacım çok üzüldüm yaa ne kadar zor günler geçirmişsin :50: birde herkes yaşıyor diyorlarmış onlara göre ne kadar da basit herşey :59: yazıklar olsun böyle doktorlara bizde kendimizi onlara emanet ediyoruz :36:
doğum yaptığım gün benim gibi doğuma gelen başka birinin bebeğide karnında pisliğini yutmuş ki hastaneye geldiğinde canlıymış. ihmale bakarmısın yaa :20:

evet canım çok zor günlerdi benim için .ama şimdi atlattım .zaman herşeyin ilacı oluyor insana ...
onların umrundamı 9 ay ne zorluklarla taşıyosun karnında ....ölmüş yaşamış :/

Son düzenleme:
hayırlı pazarlar canlar
denefim rabbim bi karara bağlamıştır herşeyin hayırlısı
allah gönlünde ne muradın varsa versin bu özlemi çeken herkeze yarabbim aminnnnn

melike canım ben aslında istanbulda yım evim falan orda ama ben kızımın tayini sakaryaya çıktı öğretmen şimdilik sakaryadayız :9:

Son düzenleme:
Allah.ım mutlu günler versin hepimize :79:

hamilelik öncesinde giydiğim kot pantolonumun içine girebildim 50 günde :)) bu zayıfladığımın işaretidir çok mutluyum :))))))

Son düzenleme:
hayırlı pazarlar canlar
denefim rabbim bi karara bağlamıştır herşeyin hayırlısı
allah gönlünde ne muradın varsa versin bu özlemi çeken herkeze yarabbim aminnnnn

melike canım ben aslında istanbulda yım evim falan orda ama ben kızımın tayini sakaryaya çıktı öğretmen şimdilik sakaryadayız :9:

anladım ablacım ne güzel bizde tayinciyiz bakalım buraya geldik 6 yıl burdayız hakkımızda hayırlısı olsun:29: :16:

Back