selam bacılarr esmerim o ne güzel sözlerrrrr içimiz acıldı vala agzına saglıkkaydirigubbakcemile3
denefim canelim cakılım aslım emine bacım
esmerim çooook güzel bi gün olun hepinize
bu arada canelim hoş geldinnnnnnnnhihoyyyt
ŞenizŞenizŞenizŞeniz
denefim hoş bulduk nasılsınız iyimisiniz ayyy çok özlemişim yaaaaopuyorumnanaktanselammm ben geldim canlar....opuyorumnanaktan
emine ablam çok geçmiş olsun....bu havalar çarpar insanı hem bayada rüzgar var....azıcık güneş görünce bahçeye çıkıyorum ..üşüyüp tekrar içeri giriyorum...
canelim hoş geldin canım ..nasılsın..
çakılım ve aslım ay valla sizlerin muhabbetinize hayranım...günümün yorgunlugunu alıyonuz valla..çakılım öle oyunlara dalmak falan yok .sen nerde oynuyon bakem oyun facedemi... burdamı ..
esmerim döktürmüşsün gene canım kaymakla bal çekti vallacokacimcoookGünaydın sabah poğaçam,
Ballı, kaymaklı, cevizli kahvaltım.
Horozlar ötmeden daha,
Demli bir çay sıcaklığında,
Sarıldım lezzetli bakışlarına.
Yüzüm gözüm bal oldu.
Özlemim aktı sabaha.
kırşehirden günaydınnnnnn
hoş bulduk bacım nassın eyimisinnnnŞenizŞenizselam bacılarr esmerim o ne güzel sözlerrrrr içimiz acıldı vala agzına saglıkkaydirigubbakcemile3
denefim canelim cakılım aslım emine bacım
esmerim çooook güzel bi gün olun hepinize
bu arada canelim hoş geldinnnnnnnnhihoyyyt
ŞenizŞenizŞenizŞeniz
herkese selamlar görüşmeyeli nasılsınız sehernazım hadi ben kayboldum sen gelmişin haberim yokya özledim seniya iyi akşamlar herkese emine ablam geçmişler olsun dikkat et kendine
GÜNAYDIN CNMMMsempatiksalakcinni
tünaydın kızlar nasılsınız
çakılım geç oldu ama doğum günün kutlu olsun tatlım
bügün misafir bekliyoruz hazırlık bitti bi bakayım dedim
yakın olsakta hep beraber çay içsek dimi allaha emanet olun hrpinizi öpüyorummmmmopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?