- Emoji Skoru
- 25
- Puanlar
- 408
melikem hoş geldin aramıza canım ....
hoşbulduk ablacımmmopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
melikem hoş geldin aramıza canım ....
inşallha canım seni asker eslerinin sayfasındada gördüm e bizim sayfamızda gelsene polis esleri topigine opuyorumnanaktan
orda ankara ablam var o cagırmıstı bende gıttım sızde cagırırsanız ugrarım canım sızın topıgınızede neden olmasın Şeniz
öle demene gerke yok canım gel tabiki kim bişi diyebilir yaa boşver salllaaaaaa yazdım gelde muhanbbet edelimm çok canım sıkkınnn
yanlıs anlama sakın melıkecım sana bırsey demedım bazen boyle bır topıge gırıyorsun hanı kımse konusmuyor sana farklı davranıyorlar yaa bende oyle seylerı cok takarım kafama o yuzden sadece tanıdıgım arkadaslarımın oldugu yerlere gırıyorum uzulmemek ıcın bak sen cagırdın hemen geldım tatlım Şeniz
selamlar kizlaropuyorumnanaktan
slm canım nasılsın sekerimmmmmmm
günaydın çakılcımm nasılsın bidenemmm
günaydın tatlımmmmmmmmmm ıyıyım sagol sen nasıl oldun bakalım Şeniz
iiim çok sükür canım bak kimseden slm felan bekleme bizim topik öle yani tamam anladın ne demek istedigimi konuşanla konuş konuşmayanla konuşma takıntılı olma benim gibi bacın war yetmezmii:lepi:
yeter tatlım zaten senın için gelıyorum oraya canım benım Şeniz
aynen öyleeeeeeee canım benim hep gellllll tatlımmm benim kapım souna kadar acık sana:lepi:kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
canım benımmmmmmmmm sen kovana kadar ordayım desene bundan sonrakaydirigubbakcemile3
estagfirullahhhh askım hiç öle sey olurmu ben öle bi terbişyesizlik yapamam canım basımın üstünde yerin var gülümmmmm canımsın yaaaaaaaopuyorumnanaktan
selamlar yurdumun güzelleri nasilsiniz bakayim bu günopuyorumnanaktan