• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

selam arkadaşlar nasılsınız.uzun zamandır gelemedim .halam beyin kanaması geçirmişti.burdada yazmıştım hatta.malesef halamı kaybettik perşembe akşamı...onun için gelemedim..insan kanından canından birini kaybedince hayat ın ne kadar acımasız oldugunu daha çok ögreniyo...sizler nasılsınız umarım hepiniz çok iyisinizdir...

kırşehir de selamlarrrrrr
güzelll günler iyi akşamlarrrolumunekankayizsmile

selam arkadaşlar nasılsınız.uzun zamandır gelemedim .halam beyin kanaması geçirmişti.burdada yazmıştım hatta.malesef halamı kaybettik perşembe akşamı...onun için gelemedim..insan kanından canından birini kaybedince hayat ın ne kadar acımasız oldugunu daha çok ögreniyo...sizler nasılsınız umarım hepiniz çok iyisinizdir...

selamlar canlar hayirli aksamlar
allah rahmet eylesin mekani cennet olsun rabbim kalanlara ömür versin canim cok zor
rabbim aci göstermesin :Saruboceq::Saruboceq::çok üzgünüm:

denef ablam basınız sagolsun allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun allah sızlere sabır versın ablammafoldumben

çok tesekkür ederim bitosuum ve çakılım.ALLAH RAZI OLSUN .hayat devam ediyo.yapacak bişey yok malesef.mafoldumbenmafoldumben:sinifsinif::sinifsinif:
sizler nasılsınız görüşmeyeli...

çok tesekkür ederim bitosuum ve çakılım.ALLAH RAZI OLSUN .hayat devam ediyo.yapacak bişey yok malesef.mafoldumbenmafoldumben:sinifsinif::sinifsinif:

canim gercekten hayat devam ediyor rabbim sizlere saglik sihhat versin :Saruboceq:opuyorumnanaktan
iyiyiz bitanem iyiliklerinize duaciyiz

iyigeceler18.gif

evet ablacım maalesef allah sabır versın sızlere:teselli:benimde dün çok mıdem agrıyordu ama bugun bıraz daha ıyıyım

günaydınlar hayırlı sabahlar denef ablam başın sagolsun allah mekanını cennet eylesin bitosum ablam sen nasılsın çoktandır grşemiyoruz çok öptüm grşrz inşallah

günaydınlar hayırlı sabahlar denef ablam başın sagolsun allah mekanını cennet eylesin bitosum ablam sen nasılsın çoktandır grşemiyoruz çok öptüm grşrz inşallah
iyiyim canim evet gercekten görüsemiyoruz sen nasilsin bitanem iyisindir insallahopuyorumnanaktan
merhaba arkadaslarrr hepınıze slma.s
merhabalar canim hosgeldin aramizaopuyorumnanaktan

ay neden almayalim bitanem hepimizin topigi bu topik canlarla herkeze acik bu topik
tekrardan hosgeldin canim güzel paylasimlarda bulunuruz insallaha.s.opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

cok teşkler cnm benım sen almanyadamısın yoksa opuyorumnanaktan yanı türkiyede degılsın sanırım orda nasıl hayat

Back