• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

cok teşkler cnm benım sen almanyadamısın yoksa opuyorumnanaktan yanı türkiyede degılsın sanırım orda nasıl hayat

evet bitanem almanyada yasiyorum aslen izmirliyim
burda hayat nasil olur bitanem hasret özlem ve calismayla gecen bir hayat iste:delphin:opuyorumnanaktan

Cuma&

iyiyim canim evet gercekten görüsemiyoruz sen nasilsin bitanem iyisindir insallahopuyorumnanaktan

iyi diyelim iyi olalım ablacım sadece biraz grip olmuş durumdayım onunla boguşuyorum hayırlı cumalar ablacıma.s.

selam arkadaşlarım nasılsınız.çakılım ve meryemim geçmiş olsun.bacılarım.çok şükür daha grip olmadım.evden pek çıktıgım yok zaten.acil durumlarda çıkıyorum...bitosuum sen nasılsın canım.çanel yok sehernaz yok onlarda artık gelmez oldu merak ediyorumm
merhaba arkadaslarrr hepınıze slma.s
hoş geldin bacım sefalar getirdin....

selam arkadaşlarım nasılsınız.çakılım ve meryemim geçmiş olsun.bacılarım.çok şükür daha grip olmadım.evden pek çıktıgım yok zaten.acil durumlarda çıkıyorum...bitosuum sen nasılsın canım.çanel yok sehernaz yok onlarda artık gelmez oldu merak ediyorumm

sagol ablacım sen nasılsın?

iyiyim canim evet gercekten görüsemiyoruz sen nasilsin bitanem iyisindir insallahopuyorumnanaktan

iyi diyelim iyi olalım ablacım sadece biraz grip olmuş durumdayım onunla boguşuyorum hayırlı cumalar ablacıma.s.

iyiyim bitanem sagolasin yoklar gercekten benimde devamli aklimda nerdeler merak ettim denefim CADIARZU
sagol ablacım sen nasılsın?
cakilim bitanem nasil oldun ablacim opuyorumnanaktan

Back