• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

evet canım esim polis memuru walla şimdi gördüm esim geliyomuş yemek hazırlıyodum bende ya sen evlimisin ne yapıyosunnnzemuszemus

zor bır meslegı var esınınde allah kolaylık versın.ben bekarım canımmafoldumbendüzcede oturuyorum evdeyim şu anda çalısmıyorum senın cocuk varmı melikecim?

bende memnun oldum canim opuyorumnanaktan

cakilim bidenem nasilsin ablam iyi olmussundur insallahopuyorumnanaktan:1hug:

bugün daha iyiyim ablacım sagol sende dikkat et kendine olurmu öptüm kocaman senı Şeniz

hayırlı geceler dostlar.. biz dün halamı kaybettik.bugün cenazemiz vardı..denefle beraberdik...bu seneye kötü girdim..sizler nasılsınız..

ablacım çok üzüldüm başınız sagolsun allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun allah sabır versin ablam:teselli:

zor bır meslegı var esınınde allah kolaylık versın.ben bekarım canımmafoldumbendüzcede oturuyorum evdeyim şu anda çalısmıyorum senın cocuk varmı melikecim?

yok canım henüz bu arada kuzenimde kocaelinde çevik kuvvette polis hayırlısı olsun bitanemmopuyorumnanaktan

yok canım henüz bu arada kuzenimde kocaelinde çevik kuvvette polis hayırlısı olsun bitanemmopuyorumnanaktan

hayırlısı olsun canım inşallah seninde bebiş haberlerini alırız bu topiktenopuyorumnanaktanallah hepsinin yardımcısı olsun vallahı işlerı gercekten cok zor

hayirli gecelerrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
cakilim nasilsin bitanemyerimseniben

Back