- Emoji Skoru
- 25
- Puanlar
- 408
hayırlısı olsun canım inşallah seninde bebiş haberlerini alırız bu topiktenopuyorumnanaktanallah hepsinin yardımcısı olsun vallahı işlerı gercekten cok zor
tesekkürler canim iyiyim sükür sen nasilsin opuyorumnanaktan
evet canım öle hayırlısı olsun bidenem naplaım allahım ne zaman hayırlı görüdyse o vakit elbt gelir canım saol güzel dileklerin için allahımda sana hayırlı bir es nasip etsin inşallahhhopuyorumnanaktan
öyle canım hayırlısı olsun.aminnnnnnnnnn canım inşallahopuyorumnanaktan
evet evlenmeyi düşünmüyomusun cakılcım yasın kaç bu arada ne iş yapıyosunzemuszemus
düşünüyorum canım ama bu devırde dogru ınsanı bulmak cok zor yaamafoldumben27 yaşındayım canım ben muhasebecıyım ama calısmıyorum su anda senın yas kac canım?sen calısıyormusun?
iii walla napalım havalar çok soguk dısarıya çıkamıyoz burda dolanıyoz canımopuyorumnanaktan sen napıyosu almanya yazıyo gurbetcimisin memleket nere canım
günaydınlar kızlar
hımm dogru sölüyosun canım ben 23 yasındayım işletme 3 teyim bi ara bankada gisede calıştım ama suanda evlendim için adanadan mersind glin geldim cıkmka zorunda kaldım esimde 4 tamamlada polis ol dedi şimdi işletme 3 teyim yeni yıla polislge girecem inşallah canım allahım izin verirseeopuyorumnanaktan
cakilim nasilsin ablacimopuyorumnanaktan
selam canim burasida cok soguk durmadan kar yagiyor
evet almanyada yasiyorum izmirliyim canim opuyorumnanaktan
desene karı koca meslektaş olucaksınız ne güzel yaa ama bayanlar için gerçekten çok zor bir meslek hayırlısı olsun canım allah gönlüne göre versin.bu arada arkadaslık iletin içinde çok tşk ederim Şeniz
evet canım inşallah öle olur seninde gönlüne göre versin inşallah canım rica ederim ne demek
hımm bakalım iki ay sonra esimde misyon koruma sınavına gireceek bakarsın alamanya yollarına düşerizzz
canim kiyamam ben sana opuyorumnanaktangünlerden pazar olunca ben pek iyi olmuyorum ablacım nedensekaydirigubbakcemile3
melikem hoş geldin aramıza canım ....
amin canım hepimizin inşallahopuyorumnanaktan
hayirlisi olsun canim insallahopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?