Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karlı bir Ankara gününden hayırlı cumalar balalarım nasılsınız sevgiler kucak dolusu.........
tekrar mrb ablacım diger arkadaslarada slmm bende adnalıyım ama mersinde oturuyorum çünkü esim burda görevli reyyan ablacım davet etti saolsunn tekrar mrb arkadaslara.s.
hoşgeldın canım aramızaa.s.
hoşbuldukk canım nasılsın bitanemmmopuyorumnanaktan
bıraz hastayım canım ama idare edıyorum sen nasılsın ne yapıyorsun bakalım?
bıraz hastayım canım ama idare edıyorum sen nasılsın ne yapıyorsun bakalım?
tekrar mrb ablacım diger arkadaslarada slmm bende adnalıyım ama mersinde oturuyorum çünkü esim burda görevli reyyan ablacım davet etti saolsunn tekrar mrb arkadaslara.s.
hosgeldin canim iyi yapmissin her zaman bekleriz topigimizeopuyorumnanaktan
ölee napim canım oyalanıyom işte esim görevde onu bekliyom evdeeeŞeniz
bu arada çok gecmiş olsun canımmm unutttum dikkaet et kendine hava çok sogukkka.s
eşin polis falanmı canım?
tşk ederım canım etmeye calısıyorum işte evet havalar cok soguk gercekten sende kendıne ıyı bakopuyorumnanaktan
bende memnun oldum canim opuyorumnanaktantesekkür ederim canım çok naziksin gelirim zaten genelde burda sayılırımm memnun oldum tanıştıgıma sizlerle ben melike ece mersindenna.s.opuyorumnanaktan
eşin polis falanmı canım?
tşk ederım canım etmeye calısıyorum işte evet havalar cok soguk gercekten sende kendıne ıyı bakopuyorumnanaktan
hayırlı geceler dostlar.. biz dün halamı kaybettik.bugün cenazemiz vardı..denefle beraberdik...bu seneye kötü girdim..sizler nasılsınız..
basiniz sagolsun canim cok üzüldüm allah rahmet eylesin mekani cnnet olsun rabbim sabirlar versin haydecim rabbim iyilikler versin insallah sizlere :Saruboceq::çok üzgünüm: