Bütün iller Toplandık,Toplandık....

iyi akşamlar hanımlar benim 6 yaşında kızım var ve çok kötü öksürüyor 2 gün önce doktora götürdüm antibiyotik vermedi ama verdigi şurup çok işe yaramayacagına benziyo o yüzden evde birşeyler yapmaya çalışıyorum bitki olorak bildiginiz birşeyler varsa bildirirseniz seviridim.....

canım bende kızımı dr götürmüştüm ona dr iyi bir şurup yazarsa işe yarar ve bende saf zeytinyağın varsa onu biraz ısıt pamuğa dök ve birazda bal dök göğsüne koy bak gör gece rahat bir uyku geçirecek ben kızımı hep öyle rahattlattım.....................ama dr röntgen falan çekseydı benım kızım çok kötü öksürüyordu boğulacakmış gibi çok iyi bir dr bulup ona götürdüm hemen rontgen çektıkı zatürre başlangıcıymış birde ilerlemiş ben daha önce acile götürmüştüm bir şurup ve anıbıyotık yazıp gönderdiler bence mutlaka bir röntgen çektirsen derim ....neyse dr hemen değişik şuruplar ve 3 gün boyunca sabah akşam iğne yazdı kı akşam iğneyi vurdurup şuruplarıda içirince ertesi %80 iyileşti o yüzden canım tavsiyem iyi bir dr götür allah korusun ilerlerse daha zor olur........

geçmiş olsun canım, bal ile zencefil iyi geliyor derler öksürük için. ikisini karıştırıp yedirmek lazımmış. birde bulunduğu hava kuruysa oda öksürük yapar.

canımya zaten özel hastaneye götürüyorum doktorumuz çok iyi işte anne yüregi hemen iyi olsun istiyo doktor önemli birşeyi yok dedi ama baya öksürüyo gece yatırken tavsiyeni deneyimbi sagol.

canımya zaten özel hastaneye götürüyorum doktorumuz çok iyi işte anne yüregi hemen iyi olsun istiyo doktor önemli birşeyi yok dedi ama baya öksürüyo gece yatırken tavsiyeni deneyimbi sagol.

canım ya ben sana geçmiş olsun demeyi unuttum ya kusuruma bakma ne olur tekrardn çok geçmiş olsun evet aynen dediğin gibi anne yüreği bizler istiyoruz hemen olsun birde sözkonusu bebişlerimiz olunca....................eşim der zaten kafayı yemeden yedirtmeden kızımız bir büyüse ya ınankı az uyusa neden az uyur çok uyusa neden çok uyur benımkıde fazla galıba bıraz yalpalama yürüse neden böyle yürüyor hemen takıbe alıyorum zaten takıpteyımde dahada derinleştiriyorum takıbe ay kızım bır büyüsede bende bıraz rahatlasam ama o zamanda başka şeyler çıkar.........

a.sina inan canım sana çok hak veriyorum bende öyleydim bunun burası niye böyle niye böyle yapıyo diye ama büyüdükce sorunları daha çok artıyo o yüzden bebeklik halleri daha iyi oluyo benim kızım hiç susmuyo ançak okula gittiginde rahat ediyorum o yüzden kızın kaç yaşında bilmiyorum ama güzel günlerin benim kızım gibi degilse ..

geçmiş olsun bende bugün kızımı götürdüm 3-4 gündür geçmeyen ve tekrarlayan bi öksürüyü vardı bronşit ve zatürre başlangıcı dedi antibiyotik ve şurup verdi tabikide 2 iğne birini bugün yaptırdık ve şimdiden rahatladı kızım bende çok şey denedim ama geçmedi pekmezle tereyağı dediler balla limon dediler ama hiç biri işe yaramadısenağlamaşimdi iyi am açok şükür

SELAM ...inanın hızınıza yetişemiyorum.ne güzel muhabbetler yapıyosunuz.ben işte fazla takılamıyom kk ya.akşamlarıda kendime bile zaman bulamıyom.kayınvalidem felç geçirdi.1 aydır onla ugraşıyoz.gerçi görümcemde kalıyo ama akşamlarıda olsa görümceme yardıma gidiyorum....yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz.sizlerle fazla tanışamadım...herkese iyi akşamlar diliyorum.kib .sevgilerimle

Çok geçmiş olsun arkadaşım. Tam evine geçtin artık rahat edicen diye düşünürken...
Kayınvaliden yatalak felç hastasımı oldu kısmen mi? İnşallah düzelir. Onun içinde
bakan içinde çok zor olsa gerek
.
Allah acil şifalar versin inşallah.

saol canım sanada iii akşamlar kayınvalidene açil şifalar kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…