sağol canım........................inşallah olunlu olur ama bugün gidemedim benım tansıyon fırladı yıne şimdide yenı geldim biraz polıklınıkte uzanıp geldım birde iğne yedim.............iyiyim şimdi......
iyi akşamlar hanımlar benim 6 yaşında kızım var ve çok kötü öksürüyor 2 gün önce doktora götürdüm antibiyotik vermedi ama verdigi şurup çok işe yaramayacagına benziyo o yüzden evde birşeyler yapmaya çalışıyorum bitki olorak bildiginiz birşeyler varsa bildirirseniz seviridim.....
geçmiş olsun canım, dikkat et kendine
iyi akşamlar hanımlar benim 6 yaşında kızım var ve çok kötü öksürüyor 2 gün önce doktora götürdüm antibiyotik vermedi ama verdigi şurup çok işe yaramayacagına benziyo o yüzden evde birşeyler yapmaya çalışıyorum bitki olorak bildiginiz birşeyler varsa bildirirseniz seviridim.....
canım bende kızımı dr götürmüştüm ona dr iyi bir şurup yazarsa işe yarar ve bende saf zeytinyağın varsa onu biraz ısıt pamuğa dök ve birazda bal dök göğsüne koy bak gör gece rahat bir uyku geçirecek ben kızımı hep öyle rahattlattım.....................ama dr röntgen falan çekseydı benım kızım çok kötü öksürüyordu boğulacakmış gibi çok iyi bir dr bulup ona götürdüm hemen rontgen çektıkı zatürre başlangıcıymış birde ilerlemiş ben daha önce acile götürmüştüm bir şurup ve anıbıyotık yazıp gönderdiler bence mutlaka bir röntgen çektirsen derim ....neyse dr hemen değişik şuruplar ve 3 gün boyunca sabah akşam iğne yazdı kı akşam iğneyi vurdurup şuruplarıda içirince ertesi %80 iyileşti o yüzden canım tavsiyem iyi bir dr götür allah korusun ilerlerse daha zor olur........
canımya zaten özel hastaneye götürüyorum doktorumuz çok iyi işte anne yüregi hemen iyi olsun istiyo doktor önemli birşeyi yok dedi ama baya öksürüyo gece yatırken tavsiyeni deneyimbi sagol.
canım ya ben sana geçmiş olsun demeyi unuttum ya kusuruma bakma ne olur tekrardn çok geçmiş olsun evet aynen dediğin gibi anne yüreği bizler istiyoruz hemen olsun birde sözkonusu bebişlerimiz olunca....................eşim der zaten kafayı yemeden yedirtmeden kızımız bir büyüse ya ınankı az uyusa neden az uyur çok uyusa neden çok uyur benımkıde fazla galıba bıraz yalpalama yürüse neden böyle yürüyor hemen takıbe alıyorum zaten takıpteyımde dahada derinleştiriyorum takıbe ay kızım bır büyüsede bende bıraz rahatlasam ama o zamanda başka şeyler çıkar.........
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Tam evine geçtin artık rahat edicen diye düşünürken...SELAM ...inanın hızınıza yetişemiyorum.ne güzel muhabbetler yapıyosunuz.ben işte fazla takılamıyom kk ya.akşamlarıda kendime bile zaman bulamıyom.kayınvalidem felç geçirdi.1 aydır onla ugraşıyoz.gerçi görümcemde kalıyo ama akşamlarıda olsa görümceme yardıma gidiyorum....yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz.sizlerle fazla tanışamadım...herkese iyi akşamlar diliyorum.kib .sevgilerimle
SELAM ...inanın hızınıza yetişemiyorum.ne güzel muhabbetler yapıyosunuz.ben işte fazla takılamıyom kk ya.akşamlarıda kendime bile zaman bulamıyom.kayınvalidem felç geçirdi.1 aydır onla ugraşıyoz.gerçi görümcemde kalıyo ama akşamlarıda olsa görümceme yardıma gidiyorum....yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz.sizlerle fazla tanışamadım...herkese iyi akşamlar diliyorum.kib .sevgilerimle
herkese iyi akşamlar antalya dan sevgiler
selamm ben geldimm nasılsınızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?