a.s.a.s.:1hug::1hug:
selamssss canım kebaplardan sorumlu bakan..................
bende aslen uşaklıyım ve uşakta kalıyorum evhanımıyım 3 tane çocuğum eşinize ve size hayırlı ve bereketli işler dilerim allah bağışlasın kızınızıda
hani öğrenciler yeni gelen öğrenciye sen yenisin galiba diyerek elindeki bisküviyi bitiriyolardı, sonra oda hocasının elinden bisküvisini alıp hocasına sen yenisin galiba diyodu da onun hoca olduğunu öğrenince apışıp kalıyody ya o reklam işte :roflol:
selam canım varsa kebap isteyen hemen yollıyayım
ülker ikram reklamı canım :uhm:
neyse kızlar bebişim uyandı, kendi kendine uuuğğ, auuu,ıııı falan diyo, bunu bizim dilimize tercüme edincede "annem nerdeki, yinemi pc de aceba gelsede beni alsa, yat yat usandım" diye bi mana çıkıyo :roflol:
ben gideyim
görüşürüzzzzzz
öptüm sizleri
neyse kızlar benimde çıkmam lazım çocuklar okuldan yemeğe gelecekler kendinize iyi bakın en yakın zamanda tekrar görüşmek üzere hepinizi öptüm bye
sağol canım...............evet uğraşıyoruz epeydır kızımada evde bir bakıcı teyzesi var bakıyor en azından kafam o konuda rahat kızım mutlu ve rahat bizde bakalım ınşallah allah bizi utandırmazda alnımızın akıyla çıkarız..........maşallah sizinde 3 tane varmış allah analı babalı büyütsün....................................................hepimizin evladını bende bgeç anne oldum 2.yıde yapamıcam galıba bende hıpertansıyon var ama esirgeme kurumundan belkı prosedürler uyarsa evlat edinmeyi düşünüyorum inşallah olurda ...............bu yüzden bundan dolayıda çok heycanlıyım..............bugün esırgeme kurumuna görüşmeye ve ziyarete gideceğiz bakalım hayırlısı
seni ve eşini çok tebrik ediyorum canım. böyle bir kararı herkes alamıyor maalesef.
umarım herşey istediğin gibi olur. en büyük sevaba girersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?