Bütün iller Toplandık,Toplandık....

ohh ya sonunda değişik illerdende arkadaşlar gelmeye başladı gamyoncuiremsu
bende sadece 2-3 il toplanıyoruz diyodum klava:

sen yenisin galiba a.s.
böyle deyincede şu reklam aklıma geldi, ne reklamıydı o yaa, bi bisküviydi ama hangisiydi yaf CADIARZU anaaaaa aklıma takıldı işte :uhm:

ohh ya sonunda değişik illerdende arkadaşlar gelmeye başladı gamyoncuiremsu
bende sadece 2-3 il toplanıyoruz diyodum klava:

ay canım ya sen mersindemisin ben mersinliyimde amasyaya gelin gittttimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mersini bırakmak zorundaaaaaaa kaldımmmmmmmmmmmmm:ecrin_bebek:

sende hoşgeldin canım,
Amasyadanmışsın, eşim askerliğinin acemi birliğini orda yapmış a.s
ilginç bişey diil ama söyleyim dedim yinede :roflol: :roflol:

ay aşkolsun öyle düşünme ılgınç olsun olmasın herzaman dinlerim.............yanı okurummmmmmmmmmmmm.......................

evet yeni sayılırım aslına bakarsanız bir ay kadar falan oldum ama bişey anlayamadım burdan yazıyorum kimse cvp vermiyo onun için fazla kalmıyorum insan cvp alamayıncada bi acayip oluyor üzülüyor (

evet yeni sayılırım aslına bakarsanız bir ay kadar falan oldum ama bişey anlayamadım burdan yazıyorum kimse cvp vermiyo onun için fazla kalmıyorum insan cvp alamayıncada bi acayip oluyor üzülüyor (

işte sana cevap canım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnn aslında bende pek randımanlı giremıyorum ama yınede bişeyler yapmaya çalışıyorum işte...............nasılsın ...........

sevvalcik hoşgeldin canım
eficik evet mersindenim canım bende buraya gelin geldim :roflol:
aslında üniversite için geldimde, gelmişken buranın gelini olim bari dedim :roflol:

h.b tşk ederim saolun sizi gördüm daha iyi oldum siz nasılsınız

ay sağol canım ya bu sıcak cevaptan sonra bende iyi oldum sağolasın ben aslen mersinliyim ama amasyaya evlendım.....eşimle mağaza işletiıyoruz 22.5 aylık bir kızım var işte ben böyleyimmmmmsırnaşık şey

sevvalcik hoşgeldin canım
eficik evet mersindenim canım bende buraya gelin geldim :roflol:
aslında üniversite için geldimde, gelmişken buranın gelini olim bari dedim :roflol:

ay iyi ettin şekerim bendemersinde dura dura dedımkı artık başka yere gelin gideyim bekarlığım nasıl olsa mersinde geçti ..............ama biraz fazla abartmışım galiba taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa amasyaya gidiverdimmmmmmmmmmmmm:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…