Bütün iller Toplandık,Toplandık....

Çok geçmiş olsun arkadaşım. Tam evine geçtin artık rahat edicen diye düşünürken...
Kayınvaliden yatalak felç hastasımı oldu kısmen mi? İnşallah düzelir. Onun içinde
bakan içinde çok zor olsa gerek
.
Allah acil şifalar versin inşallah.

sorma canım ya.kadersizim.delikafaduldentam rahat edecm derken kayınvalidem böle oldu.iyileşme şansı var ama zaman alacak.şu an sol tarafı hiç tutmuyo...sen nasılsın canım.taşındınmı evine..

günaydın,günaydın,günaydınnnnnnnnnnn

SELAM ...inanın hızınıza yetişemiyorum.ne güzel muhabbetler yapıyosunuz.ben işte fazla takılamıyom kk ya.akşamlarıda kendime bile zaman bulamıyom.kayınvalidem felç geçirdi.1 aydır onla ugraşıyoz.gerçi görümcemde kalıyo ama akşamlarıda olsa görümceme yardıma gidiyorum....yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz.sizlerle fazla tanışamadım...herkese iyi akşamlar diliyorum.kib .sevgilerimle

çok geçmiş olsun canım. Allah iyiliğini versin. çok zor yatalak olmak.:1no2:

slm kızlar bende izmirde oturuyorum gezmek amaçlı bir çok yere gittim daha öncede denizlide oturduk ama bn çok küçüktüm doğru hatırlıyorum ama çok bi gönül bağım olmadı ama ben izmirde doğdum.annem babam samsunlu .böyle karışık .işte .denef72 geçmiş olsun cnm ya....severmisin bilmem ama kayınvalide ler sağlam iken pek nazlı oluyo...inş aranız iyidir de fazla çektirmez sana....

slm kızlar bende izmirde oturuyorum gezmek amaçlı bir çok yere gittim daha öncede denizlide oturduk ama bn çok küçüktüm doğru hatırlıyorum ama çok bi gönül bağım olmadı ama ben izmirde doğdum.annem babam samsunlu .böyle karışık .işte .denef72 geçmiş olsun cnm ya....severmisin bilmem ama kayınvalide ler sağlam iken pek nazlı oluyo...inş aranız iyidir de fazla çektirmez sana....

tesekkür ederim.kayınvalideme şu an kızı bakıyo.ben çalıştıgım için alamıyorum.çünki sondalı ve bezli.ben arada yardıma gidiyorum akşamları...kayınvalidemle aramız limoni.ama artık pek bişey hatırlayacak durumda degil...bende geçmişi sildim.çünki hasta ve insana muhtaç bir kadın oldu.senağlama

tesekkür ederim.kayınvalideme şu an kızı bakıyo.ben çalıştıgım için alamıyorum.çünki sondalı ve bezli.ben arada yardıma gidiyorum akşamları...kayınvalidemle aramız limoni.ama artık pek bişey hatırlayacak durumda degil...bende geçmişi sildim.çünki hasta ve insana muhtaç bir kadın oldu.senağlama

ya acaba bende senin gibi düşünürmüyüm....bazen okadar nefret ediyorumki...yinede dediğin gibi hastalık allah kimseye vermesin bnm birde görümcem burdada değil .bana kalır allah muhafaza..ay tüylerim dike diken oldu...:1shok::1shok:

denef72 çok geçmiş olsun canım allah kimseyi eli ayaga düşürmesin inan bakanada zor baktıranada allah acil şifalar versin ..

slm arkadaşlar akşam oturmasına gitmiştim şimdi geldim bi bakınıyım dedim kimseler yok nerdesiniz beyaaa:1no2:

ya acaba bende senin gibi düşünürmüyüm....bazen okadar nefret ediyorumki...yinede dediğin gibi hastalık allah kimseye vermesin bnm birde görümcem burdada değil .bana kalır allah muhafaza..ay tüylerim dike diken oldu...:1shok::1shok:

canım .evet insan saglıgında birbirinden nefret ediyo.ama elden ayaktan düşünce çaresiz insan olunca çok üzülüyo.ben ne yalan söleyeyim.iyi olmasını yine gelin kaynana çatışmasını yaşamak isterdim..en azından kendi ayakları üstünde dururdu.kimseye muhtaç olmamasını yeglerdim..
denef72 çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin
sagol canım.amin insallah tez zamanda iyileşir..

denef72 çok geçmiş olsun canım allah kimseyi eli ayaga düşürmesin inan bakanada zor baktıranada allah acil şifalar versin ..

aynen canım.bir buçuk aydır oda çekiyo.bizlerde çekiyoz.ALLAH hastayada, bakanada yardımcı olsun insallah.:Saruboceq:

slm arkadaşlar akşam oturmasına gitmiştim şimdi geldim bi bakınıyım dedim kimseler yok nerdesiniz beyaaa:1no2:

geldim bacım ama geç gelebildim...yetişemedim sana..

geçmiş olsun canımmma.s.

selam kızlar ben kayseri deyim.ısparta denizli istanbul konya ve muğla en güzeli bence ısparta ve tabiiki istanbul

Back
X